Του Θάνου Περβολαράκη

Σαν άλλη... «μπουρλοτιέρισσα» μία 26χρονη Ηρακλειώτισσα φοιτήτρια, περιέλουσε με αλκοόλ νεαρό τουρίστα στα Μάλια και του έβαλε φωτιά με τον αναπτήρα που κρατούσε στα χέρια της!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων γνωστού μπαρ των Μαλίων, οι οποίοι έβλεπαν τον νεαρό Βρετανό να έχει αρπάξει φωτιά και να σφαδάζει από τους πόνους.

Η πράξη της κοπέλας είναι σίγουρα καταδικαστέα αφού έθεσε σε κίνδυνο την ζωή του νεαρού εκδρομέα, ωστόσο η ίδια φαίνεται πως προέβη σε κάτι τέτοιο καθώς ήταν φανερά εκνευρισμένη και αγανακτισμένη από την άσεμνη χειρονομία του αλλοδαπού.

Η 26χρονη τα στοιχεία της οποίας είναι γνωστά στις Διωκτικές Αρχές, και αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για να παραδοθεί το απόγευμα, διασκέδαζε με την παρέα της στο συγκεκριμένο μπαρ των Μαλίων.

Η ώρα ήταν 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν αισθάνθηκε ένα ξένο χέρι να τη θωπεύει χαμηλά, στην πίσω πλευρά του σώματός της.

Οι πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν πως η αντίδρασή της ήταν άμεση και γεμάτη οργή, όταν γύρισε και είδε τι συμβαίνει.

«Με το ποτήρι που κρατούσε και ήταν γεμάτο βότκα έλουσε τον μεθυσμένο νεαρό τουρίστα που με τη χειρονομία του την προσέβαλε και την εξόργισε, ενώ στη συνέχεια με τον αναπτήρα που κρατούσε στο άλλο χέρι, του έβαλε φωτιά, αφήνοντας άφωνους όλους όσοι βρίσκονταν κοντά της και έβλεπαν τη σκηνή.

Όλοι πάγωσαν στη θέα του νεαρού φλεγόμενου Βρετανού και μέχρι οι παριστάμενοι θαμώνες να προλάβουν να αντιληφθούν τι συμβαίνει, οι φλόγες είχαν επεκταθεί στο στήθος και στην κοιλιά προκαλώντας του εγκαύματα δευτέρου βαθμού.

Ο νεαρός Βρετανός μεταφέρθηκε αρχικά στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στην ιδιωτική κλινική «Άγιος Γεώργιος» στο Ηράκλειο, απʼ όπου πήρε χθες εξιτήριο

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το θόρυβο που προκάλεσε ένα τέτοιο περιστατικό στην ήδη θορυβώδη περιοχή των Μαλίων, κανείς από τους θαμώνες ή τους εργαζομένους, αλλά και οι ίδιοι οι φίλοι του 23χρονου, δεν ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Αστυνομικό Τμήμα της Χερσονήσου ενημερώθηκε για το περιστατικό από το βρετανικό προξενείο και αφού ήδη ο νεαρός νοσηλευόταν στην ιδιωτική κλινική.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε και από τις καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί έγινε γνωστό το όνομα της νεαρής γυναίκας από το Ηράκλειο, η οποία αργότερα παραδόθηκε.

Η «Π» αναζήτησε χθες την πρόξενο της Βρετανίας στο Ηράκλειο στο πλαίσιο του ρεπορτάζ, ωστόσο η επικοινωνία μαζί της δεν ήταν εφικτή.