Ο Γκαστόν Κάσας μίλησε χθες στο athleticradio.gr για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ και αναφέρεται στην επικοινωνία με τον Μπεθάρες.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ιωνικού επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ομάδας του Ηρακλείου λέγοντας χαρακτηριστικά πως "μίλησα με τον Μπεθάρες και τον μάνατζερ μου για τον ΟΦΗ και μου είπαν τα καλύτερα λόγια για την ομάδα" ήταν τα πρώτα λόγια του αναφερόμενος και στον Μπεζάρες με τον οποίον ήταν συμπαίκτες στην Ισπανική Κάντιθ.
Όσο για το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον ΟΦΗ, ο Γκαστόν Κάσας εμφανίζεται θετικός... “Με ενδιαφέρει η προοπτική να αγωνιστώ στον ΟΦΗ γιατί έχει ένα πολύ καλό πλάνο και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμένα. Εγώ και ο μάνατζερ μου αρνηθήκαμε πρόταση από ομάδα της Super League καθώς δεν την βρήκα ενδιαφέρουσα”.

