Ο δρόμος για τους τελικούς του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων περνάει σήμερα από τη Νέα Πέραμο για τις μικτές της ΕΠΣΗ.

Εκεί όπου οι Παίδες και οι Νέοι θα αντιμετωπίσουν στις 12μ. και 2μ.μ. αντίστοιχα τα συγκροτήματα της Μεσσηνίας και της Αχαϊας με στόχο την πρόκριση στην οχτάδα (οι Παίδες), και την τετράδα(οι Νέοι).

Οι Παίδες μετά τον περίπατο που έκαναν στην πρώτη φάση παίρνοντας με χαρακτηριστική ευκολία την πρόκριση, καλούνται να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και στις νοκ – άουτ αναμετρήσεις. Το παιχνίδι με τη Μεσσηνία είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 5/2 όμως οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τότε στο Ηράκλειο είχαν εμποδίσει την μετάβαση της αποστολής στην πρωτεύουσα με συνέπεια την αναβολή του παιχνιδιού. Ο Ενωσιακός προπονητής Δημήτρης Επταμηνιτάκης παρουσιάζεται αισιόδοξος για την έκβαση του παιχνιδιού μη κρύβοντας όμως την επιφυλακτικότητα του για το γεγονός της επιβάρυνσης ορισμένων μονάδων που συμμετείχαν με το ΕΤΑΔ στην πρόσφατη διοργάνωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος. «Αν παρουσιάσουμε το 70 με 80% των δυνατοτήτων μας δεν θα έχουμε πρόβλημα. Ορισμένα παιδιά όπως οι Μπουχαλάκης και Φυτίλης που είχαν πρόσθετες υποχρεώσεις πιστεύω να έχουν ξεκουραστεί και να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι. Μειονέκτημα αποτελεί επίσης το γεγονός ότι δεν παίξαμε παιχνίδια μετά το τέλος της πρώτης φάσης όμως πιστεύω να φανεί η ποιότητα που μας διακρίνει» ανέφερε ο κ. Επταμηνιτάκης που κάλεσε για το σημερινό παιχνίδι τους : Παναγόπουλο, Μαρκατάτο, Σταθάκη, Μπουχαλάκη, Φυτίλη, Κιαουλιά, Κωστάκη, Σημαιάκη, Λουλακάκη, Κασαπάκη, Νύκταρη, Γιαλυτάκη, Καλεντάκη, Κουκάκη, Χαλκιαδάκη, Μπελενιώτη, Ανδρεαδάκη, και Καστρινάκη.

Από την πλευρά του ο προπονητής των Νέων Θεόδωρος Μαρταβατζής επεσήμανε για το σημερινό ματς κόντρα στην Αχαΐα: «Είναι δύσκολο παιχνίδι όμως έχουμε προετοιμαστεί για να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε τις απαραίτητες δυνατότητες για να τα καταφέρουμε. Αν είμαστε σοβαροί θα περάσουμε στην επόμενη φάση». Η αποστολή των Νέων απαρτίζεται από τους: Καλομοίρη, Σαπουνάκη, Ανωγειαννάκη, Πουλάκη, Σκουτέλη, Ζαμπετάκη, Δωματά, Πρωτογεράκη, Κλαδά, Ροβίθη, Μπαστάκη, Καπετανάκη, Γιακουμάκη, Βιτώρο, Κασαπάκη, Μπουμπάκη, Συσμανίδη και Περιβολάρη.

Το παιχνίδι των Παίδων με τη Μεσσηνία θα διαιτητεύσει ο κ. Βάτσιος του συνδέσμου Δυτικής Αττικής με βοηθούς τους Καπρέτσο – Κασσαβέτη, ενώ το ματς των Νέων με την Αχαΐα θα διευθύνει ο κ. Χατζής επίσης από το σύνδεσμο Δυτικής Αττικής με βοηθούς τους Στρατή – Κατσαβή.

• Οι Ενωσιακοί προπονητές Θ. Μαρταβατζής και Δ. Επταμηνιτάκης καλούν τους γεννηθέντες τα έτη 95-96 και 97-98 ποδοσφαιριστές το ερχόμενο Σάββατο 28/2 και ώρα 10 π.μ. στο γήπεδο του Πανεπιστημίου για επιλογή ενόψει του πρωταθλήματος μικτών ομάδων Προπαίδων και juniorʼs.