“Στόχος μας είναι η 5η θέση. Γιʼ αυτήν θα προσπαθήσουμε και αν όλα πάνε καλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Ο Μιχάλης Συσκάκης βάζει ψηλά τον πήχυ για τον ΠΟΑ και με δηλώσεις του στην “Π” τονίζει ότι η ομάδα του όχι μόνο δεν θα κινδυνεύσει αλλά έχει τα φόντα να διεκδικήσει θέση στην πεντάδα.

Η διαφορά άλλωστε από την Κόρινθο που κατέχει την 5η θέση είναι μόλις δύο βαθμοί και ο στόχος αυτός μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Ο νεαρός επιθετικός που ταλαιπωρήθηκε αρκετά φέτος από τραυματισμούς, αναφέρεται στο ντέρμπι που πέρασε με τον Αστέρα στο οποίο ήταν ο μοιραίος παίκτης για τον ΠΟΑ αλλά και για αυτό που έρχεται με την Χερσόνησο. “Κόντρα στον Αστέρα - λέει - ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να κερδίσουμε. Το ματς αυτό μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Η ισοπαλία εκτός έδρας δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα, αλλά βάσει ευκαιριών δικαιούμασταν τη νίκη”. Στο ματς αυτό ο Συσκάκης έχασε πέναλτι στο οποίο αν ευστοχούσε, ίσως ο ΠΟΑ να έφευγε με τη νίκη από τη Σοχώρα. Ο ίδιος δηλώνει γιʼ αυτό: “Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Αν γινόταν γκολ, μάλλον θα κερδίσαμε, αλλά αυτά έχει η μπάλα”.

Ο ΠΟΑ προετοιμάζεται για το επόμενο ντέρμπι με την Χερσόνησο για το οποίο ο Συσκάκης τονίζει: “Είναι ένα ντέρμπι το οποίο θα πάει στην ομάδα που θα δείξει μεγαλύτερο πάθος και δύναμη. Η Χερσόνησος είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά εμείς παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε πολύ αυτή τη νίκη και ελπίζω να την πάρουμε”.

Για τον Συσκάκη δεν τίθεται θέμα να κινδυνεύσει ο ΠΟΑ. Αντίθετα θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να βρεθεί στην 5η θέση. “Δεν θα κινδυνεύσουμε. Θεωρητικά θέλουμε τρεις νίκες ακόμα αλλά εμείς κοιτάμε κάθε ματς χωριστά. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια στην έδρα μας με Χερσόνησο και Παναργειακό. Μπορούμε να χτυπήσουμε την 5η θέση, αυτός είναι ο στόχος μας”.

Για τη μάχη της ουράς ο επιθετικός του ΠΟΑ βλέπει ότι η ομάδα του αλλά και η Χερσόνησος δεν θα έχουν προβλήματα: “Η Χερσόνησος έχει μια πολύ καλή ομάδα και νομίζω ότι θα σωθεί εύκολα. Πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Αστέρα Ρεθύμνου. Βλέπω ακόμα το Χαϊδάρι και το Κορωπί να μπαίνουν σε περιπέτειες. Μομίζω ότι η παραμονή θα κριθεί στους 44 βαθμούς”.

Για την δική του παρουσία φέτος στον ΠΟΑ ο Συσκάκης δεν είναι ικανοποιημένος: “Πέρασα - δηλώνει - πολλούς τραυματισμούς και ποτέ δεν έκανα ολοκληρωμένη προπόνηση. Έχω πετύχει μόλις 3 γκολ κι αυτό δεν με ικανοποιεί. Ελπίζω να μην έχω άλλα προβλήματα στο μέλλον για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα μου”.