Χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει του κρίσιμου αγώνα με τον Θρασύβουλο έβγαγλε χθες ο Γιάννης Μαντζουράκης.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ είχε την ευκαιρία μέσα από δύο 50λεπτα παιχνίδια, το ένα με τον Μοχό (3-0) και το άλλο με τους Νέους του ΟΦΗ (2-1) να δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι περισσότεροι από τους παίκτες του.

Το τεστ ήταν θετικό για τον Στόλιτσα ο οποίος στο διάστημα που αγωνίστηκε έδειξε ότι έχει... το γκολ (σκόραρε δύο φορές) και η χθεσινή του παρουσία ενδέχεται να του ανοίξει το δρόμο για την ενδεκάδα. Αυτό ήταν και το πιο ενδιαφέρον στοιχείο από τα δύο χθεσινά παιχνίδια που είχαν τον χαρακτήρα του προπονητικού διτέρματος. Ο κ. Μαντζουράκης έκανε συνεχώς δοκιμές αλλάζοντας πρόσωπα και σχήματα μην αφήνοντας να διαφανούν οι σκέψεις του για το ματς της Φυλής. Έτσι κι αλλιώς και να ήθελε δεν θα μπορούσε να κάνει χθες την πρόβα-τζενεράλε καθώς έλειπαν οι Πόποβιτς, Σίμιτς που για προληπτικούς λόγους δεν χρησιμοποιήθηκαν καθόλου.

Το παιχνίδι με τον Μοχό διεξήχθη σε δύο 25λεπτα. Στο πρώτο ο ΟΦΗ παρατάχθηκε με τους Κασμερίδη, Σταυρακάκη, Μονιάκη, Μπερτίν, Κουνενάκη, Ταραλίδη, Δημούτσο, Γκέρμπερ, Σουλεάπ, Μανούσο και Ερέρα. Σʼαυτό το διάστημα προηγήθηκε με 1-0 με γκολ του Γκέρμπερ από εκτέλεση φάουλ στο 17ʼ.

Στο βʼ 25λεπτο αγωνίστηκαν οι Κασμερίδης, Ρουμπάκης, Κορνέα, Μπαρκαουάν, Βενέτης, Μπεθάρες, Σφακιανάκης, Πακίτο, Λάμεσιτς, Μανούσος, Στόλιτσα.

Ο Στόλιτσα με πλασέ στο 30ʼ έκανε το 2-0 και ο Μανούσος με ψηλοκρεμαστό πλασέ στο 47ʼ το 3-0.

Στο δίτερμα με την ομάδα των Νέων (Κ21) του Γιάννη Κουλούρα ο ΟΦΗ παρατάχθηκε με τους Κελαϊδή, Σταυρακάκη, Ρουμπάκη, Μπαρκαουάν, Μπερτίν, Κουνενάκη, Μπεθάρες, Δημούτσο, Πακίτο, Στόλιτσα, Μανούσο ενώ στη διάρκεια του χρησιμοποιήθηκαν ξανά και οι Μονιάκης, Κορνέα, Βενέτης, Λάμεσιτς, Γκέρμπερ, Σφακιανάκης, Ερέρα, Ταραλίδης, Σουλεάπ και Πέσιτς.

Ο Στόλιτσα πέτυχε το πρώτο γκολ στο 3ʼ με κοντινό σουτ ενώ το 2-0 σημείωσε ο Σταυρακάκης στο 24ʼ για να μειώσει ο Ερ. ΟΦΗ λίγο πριν από τη λήξη με τον Λιαπάκη.

Η ενδεκάδα σύμφωνα με τα όσα (δεν) έδειξε χθες ο Γιάννης Μαντζουράκης αποτελεί γρίφο. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα σχήμα πολύ κοντά σʼαυτό που αγωνίστηκε κόντρα στους Νέους. Με τερματοφύλακα τον Μάλαρτζ που χθες δεν χρησιμοποιήθηκε, τους Σταυρακάκη, Μπαρκαουάν, Μπερτίν, Ρουμπάκη από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα τους Μπεθάρες, Κουνενάκη, Σουλεάπ και πιο μπροστά τους Πόποβιτς, Σίμιτς, Στόλιτσα. Θέση πάντως θα διεκδικήσουν και οι Πακίτο, Λάμεσιτς και Ταραλίδης.

Η έφεση

Εκδικάστηκε χθες από την Δικαστική Επιτροπή Εφέσεων η έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ για τις τιμωρίες με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό. Την ομάδα εκπροσώπησαν ο νομικός σύμβουλος κ. Μανταδάκης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βατσινάς ο οποίος θα παραμείνει στην Αθήνα για τη σημερινή συνεδρίαση της Superleague.