Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο χθεσινό φιλικό με τον ΟΦΗ που έγινε στο ΒΑΚ και έληξε με 2-0 υπέρ των ασπρόμαυρων εμφανίστηκε ο τεχνικός του “AREDI” Μοχού Μανώλης Φρουδαράκης.

Το ματς αυτό λειτούργησε εν είδει πρόβας για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΑΟΧ με τους νεαρούς παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν να αφήνουν καλές εντυπώσεις.

“Οι μικροί που έπαιξαν με την ομάδα κοίταξαν σαν ίσο προς ίσο τους αντιπάλους τους” ανέφερε ο τεχνικός του Μοχού που χθες ουσιαστικά αγωνίστηκε με μια ενδεκάδα καθώς μόνο ο Ξημεράκης έγινε αλλαγή με τον Ψαρουλάκη.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν ήταν οι: Μερκουλίδης, Φερεντίνος, Πεπονάκης, Ιερωνυμάκης, Φινοκαλιώτης, Καινουργιάκης, Καπετανάκης, Γεωργόπουλος, Μερκούρης Γιώργος, και Μερκούρης Βαγγέλης. Η προετοιμασία για το ματς με τα Χανιά που θα γίνει μάλλον στα Περιβόλια θα ολοκληρωθεί αύριο. Απόντες θα είναι ο τραυματίας Νταουσιάνης και ο τιμωρημένος Ζανταλής.

“Είμαστε σε καλή κατάσταση. Η ισοπαλία απέναντι στον ΑΟΧ θα είναι καλό αποτέλεσμα όμως θα πάμε για τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε” υποστήριξε ο κ. Φρουδαράκης.