Ο Γιάννης Ταουσιάνης ήταν στον πάγκο, αλλά χθες ο ΠΟΑ είχε... προπονητή και στην εξέδρα. Ο Παναγιώτης Τριανταφυλλόπουλος, περισσότερο γνωστός ως “Τζοφ” έδινε συνεχώς οδηγίες κυρίως στους Αλευρά και Χασομέρη που λόγω ηλικίας, τους είχε υπό την “προστασία” του. “Αν παίξουν όπως τους λέω θα πάρουν λεφτά από το ποδόσφαιρο”, έλεγε συνεχώς ο συμπαθής πρώην πορτιέρο αρκετών ομάδων της Κρήτης.
Ικανοποιητική, τηρουμένων των αναλογιών, ήταν η προσέλευση του κόσμου, καθώς στην εξέδρα του Ατσαλένιου βρέθηκαν περίπου 500-600 φίλαθλοι. Ανάμεσά τους και πολλές όμορφες παρουσίες, με τον ΠΟΑ να “πρωταγωνιστεί” στον τομέα αυτό.
Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του “Ηράκλειο” Παναγιώτης Κατσαμπαλής, καθώς ο πρώτος βοηθός διαιτητή της αναμέτρησης είναι πρώτος ανηψιός του.
Με το Χαϊδάρι αγωνίστηκε ο Ηρακλειώτης και παλιός παίκτης του Ηροδότου, Κώστας Κώττης ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα των Αθηνών.
Ξάφνιασε τους πάντες ο Ακης Μάντζιος ο οποίος λίγο μετά την λήξη του αγώνα “υποχρέωσε” τους παίκτες του σε χαλαρή προπόνηση για λόγους αποθεραπείας.

