Το Ηράκλειο και κυρίως το Ατσαλένιο “γκρέμισαν” προχθες το μεσημέρι τα τείχη τους για να υποδεχθούν ως ήρωες τα μέλη της αποστολής του ΠΟΑ.

Η άνοδος στη Γ’ Εθνική, η μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου, γιορτάστηκε δεόντως, δείχνοντας ότι ο κόσμος ξέρει να επιβραβεύει τις επιτυχίες και να δίνει την συμπαράσταση του όταν το απαιτούν οι συνθήκες.

Με πρωτοβουλία φιλάθλων στηθηκε ένα τρικούβερτο γλέντι στο γήπεδο όπου η μπύρα έρρεε άφθονη, η συγκίνηση ήταν τεράστια και οι φίλοι του συλλόγου ήταν εκεί (όσοι δεν έλλειπαν σε διακοπές) για να χειροκροτήσουν τους θριαμβευτές των μπαράζ. Οι παίκτες του ΠΟΑ έμειναν άφωνοι αρχικά στο αεροδρόμιο όταν είδαν πάνω από 100 φιλάθλους της ομάδας να τους υποδέχονται αλλα κυρίως στο γήπεδο όταν διαπίστωσαν από κοντά ότι μέσα σε λίγες ώρες είχε στηθεί μια τέλεια γιορτή. Μέσα σε χειροκροτήματα και καπνογόνα το λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Καλέμπουμπας ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

“Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Αυτή η στιγμή είναι στιγμή πανηγυρισμών και θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές για την επιτυχία τους. Επίσης, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε, που μας βοήθησε ενώ κάτι έκανε σ’όλα αυτά και η διοίκηση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που έδωσαν και την ψυχή τους σε αυτούς τους αγώνες, αν και θα έπρεπε να είχαμε ανέβει από τον πρώτο αγώνα των μπαράζ με τη Βέροια.

Τώρα θα πρέπει να κοιτάξουμε να οργανωθούμε καλύτερα, να κάνουμε ακόμη 2 με 3 μεταγραφές για να ενισχυθούμε και να φτιάξουμε τη νέα ομάδα που θα είναι έτοιμη για να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία και στην Γ’ Εθνική”.

Αργότερα το μικρόφωνο πήρε ο Παύλος Δερμιτζάκης και αφού αποκάλεσε “πατέρα” τον έντονα συγκινημένο Στράτο Γεωργιάδη, ευχαρίστησε τους παίκτες του, τους φιλάθλους και τον συνεργάτη του στην τεχνική ηγεσία Γιάννη Ταουσιάνη.

“Είμαι βαθιά συγκινημένος γιατί ένα όνειρο ζωής για όλο το Ατσαλένιο έγινε πραγματικότητα.

Νιώθω υπέροχα, γιατί είμαι και εγώ ενας από αυτούς που συντέλεσε ώστε αυτή η ομάδα να κάνει το όνειρο πραγματικότητα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα, έχω αυτά τα παιδιά, με αυτή τη διοίκηση και εύχομαι η επιτυχία αυτή να είναι η αρχή για μία μεγάλη πορεία του Ατσαλένιου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα έχει τα φόντα, έχει τις προοπτικές και την ικανότητα να φτάσει ψηλά”, τόνισε ο προπονητής του ΠΟΑ και συμπλήρωσε:

“Βέβαια αλλάζουν πολλά, καθώς από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο περνάμε στην επαγγελματική κατηγορία. Χρειάζεται να κάνουμε κάποιες κινήσεις για να προετοιμαστούμε και να οργανωθούμε και σ’αυτή την κατηγορία”.

Στη συνέχεια η ένταση της μουσικής αυξήθηκε, όλοι μαζί τραγούδησαν πολλές φορές τον ύμνο του συλλόγου και το γλέντι ξεκίνησε...