Ολα για όλα θα τα παίξει αύριο η Χερσόνησος η οποία φιλοξενεί στην έδρα της το Κορωπί στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής του Αʼ γύρου. Είναι το τελευταίο ματς για το 2008 και η Χερσόνησος θέλει να κλείσει νικηφόρα τη χρονιά για πολλούς λόγους.

Αφενός μεν θέλει να πλησιάσει τις θέσεις σωτηρίας, αφετέρου να κάνει καλες γιορτές και να μπει με περισσότερη αισιοδοξία στον βʼ γύρο από την νέα χρονιά.

Είναι εξάλλου το δεύτερο σερί παιχνίδι στο ανακαινισμένο της γήπεδο και στόχος της είναι να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της σʼ αυτό απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο. Είναι δηλαδή ένα ματς έξι βαθμών και το τρίποντο θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ. Μάλιστα, για πρώτη φορά φέτος με την ευκαιρία της επιστροφής στην φυσική της έδρα η διοίκηση της ομάδας απευθύνει έκκληση στον κόσμο της να δώσει το «παρών». Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: ''Με την επιστροφή της ομάδος μας στην έδρα της και την ομολογουμένως ικανοποιητική προσέλευση φίλων της στον αγώνα με τον Αστέρα Ρεθύμνου καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της την Κυριακή 21-12-2008 στον αγώνα με το Κορωπί να ενισχύσει την ομάδα μας και να αποτελέσει τον 12ο παίκτη μέσα σε φίλαθλα πλαίσια ώστε η ομάδα να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα που θα δώσουν την απαραίτητη δύναμη για την συνέχεια''.

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Μανόλης Παπαματθαιάκης δεν μπορεί να υπολογίζει τους Κωνσταντάκη (τιμωρημένος), Δερμιτζάκη (τραυματίας). Θα έχει όμως στην διάθεσή του τον Σκουλούδη που επιστρέφει. Xθες εξάλλου προέκυψε πρόβλημα με τον Μπουρμπάκη, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποχώρησε από την προπόνηση. Ο νεαρός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του και τους τόνισε τη σημασία που έχει για την ομάδα αυτό το παιχνίδι το οποίο θεωρείται και είναι κομβικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η Χερσόνησος χρειάζεται μόνο τη νίκη γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα.Στις 7/1 με Βύζαντα

Με έγγραφο της η Ε.Ε.Π προς τον Ο.Π.Α.Π κάνει γνωστό ότι η πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου που βρίσκει την Χερσόνησο να φιλοξενεί στην έδρα της την ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων θα γίνει την Τετάρτη 7-1-2009.