Θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες τζαζ και ροκ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι Ηρακλειώτες επισκεφτούν αυτές τα ημέρες το κέντρο της πόλης, όπου από σήμερα θα επικρατεί εορταστικό κλίμα.

Σήμερα ξεκινά το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων «Χριστούγεννα 2008» που διοργανώνει το κεντρικό δημοτικό διαμέρισμα σε συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο Ηρακλείου στους πεζόδρομους και τις πλατείες της κεντρικής αγοράς. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την επόμενη Τρίτη 30 Δεκεμβρίου και θα διεξαχθούν στις οδούς Μονής Καρδιωτίσσης, Αγ. Μηνά, Γιαννιτσών, Αργυράκη, Κοραή, , Χάνδακος, Μπιζανίου, 1821 και στην Πλατεία Δασκαλογιάννη.

Στόχος των διοργανωτών είναι να δώσουν ζωή στο κέντρο της πόλης, σε χώρους, τους οποίους επισκέπτονται παιδιά αλλά και που θα περάσουν από εκεί όσοι Ηρακλειώτες κατέβουν στην αγορά για τις γιορτές. Παράλληλα, οι εκδηλώσεις θα δώσουν και τονωτική ένωση στην αγοραστική κίνηση της πόλης. Τα παραπάνω τόνισαν χθες, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν, η αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Αγ. Σχοιναράκη, ο πρόεδρος του διαμερίσματος, Κ. Βαρβεράκης, το μέλος, Ν. Δρακωνάκης και η γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου και μέλος του διαμερίσματος, Π. Μαστοράκη.