Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει η Χερσόνησος εν όψει Ιανουαρίου για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της.

Οι νεοφώτιστοι στην Γʼ Εθνική βρίσκονται προς το παρόν στη ζώνη του υποβιβασμού και η διοίκηση τους έχει αποφασίσει να “δράσει” δυναμικά στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να φέρει στην ομάδα παίκτες έτοιμους να βοηθήσουν για την βαθμολογική και αγωνιστική ανάκαμψη.

Η Χερσόνησος έχει στο στόχαστρο της δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην επίθεση και οι οποίοι είναι γνωστά ονόματα και πρωταγωνιστούν με την ομάδα τους στο πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν.

Ο ένας μάλιστα είναι από τους πρώτους σκόρερ και αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της ομάδας του. Η απόκτηση τους αν τελικά υλοποιηθεί αναμένεται να ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό τη Χερσόνησο στον επιθετικό τομέα όπου μέχρι τώρα δείχνει να υστερεί αν και διαθέτει αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Για τα μεταγραφικά θέματα έχει γίνει ήδη συζήτηση μεταξύ της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης έτσι ώστε η Χερσόνησος να κινηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά και να μπει με περισσότερη πίεση και αυτοπεποίθηση στον Βʼ γύρο του πρωταθλήματος.

Πέραν των δύο επιθετικών ίσως να γίνουν και μια-δυο ακόμα κινήσεις ενώ δεν αποκλείεται εκτός από αφίξεις να υπάρξουν και αναχωρήσεις από την Χερσόνησο. Αυτό που τονίζεται πάντως από κύκλους της διοίκησης είναι ότι ο Γενάρης θα είναι ο μήνας των αλλαγών στο ρόστερ με απώτερο στόχο την ενίσχυση του.

Από κει και πέρα στην Χερσόνησο είναι έτοιμοι τόσο για την επιστροφή στην έδρα όσο και για την Γ. Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί μετά από δύο εβδομάδες. Τα εγκαίνια του γηπέδου με τον νέο χλοοτάπητα θα γίνουν την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στο ντέρμπι με τον Αστέρα Ρεθύμνου.

Αυτή την στιγμή την περίμεναν εδώ και καιρό οι άνθρωποι της ομάδας και κυρίως οι ποδοσφαιριστές καθώς το γήπεδο των Μαλίων πέρα από το ότι δεν αποτελούσε την φυσική έδρα δημιουργούσε και προβλήματα λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου.

Σε ό,τι αφορά τη Γενική Συνέλευση αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς θα εκλέξει την νέα διοίκηση της ομάδας.

ΡεπόΣτο αγωνιστικό κομμάτι χθες η Χερσόνησος είχε ρεπό. Οι παίκτες επιστρέφουν από σήμερα στις προπονήσεις με την σκέψη τους στον αγώνα της Κορίνθου όπου όπως είναι γνωστό επανέρχονται οι Αργυράκης, Κατσαπελίδης ενώ θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Σεμερτζίδης, Ανδριαδάκης.