Σαν θηρίο στο κλουβί ένιωθε εδώ και τρεις μήνες ο Σάκης Παναγάκης του ΟΦΗ.

Ο σοβαρός τραυματισμός του (ρήξη χιαστών) στις 29 Αυγούστου σε μία προπόνηση της ομάδας τον οδήγησε στο χειρουργείο και μόλις προχθές αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την ομάδα του.

Τρεις μήνες εκτός γηπέδων έμεινε μέχρι να αποθεραπευτεί και κόντρα στον Πιερικό, στο 87-62, έδειξε ότι μπορεί να βασιστεί, γρήγορα η ομάδα και σε αυτόν. Ο πλέι μέικερ του ΟΦΗ εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στο 27ʼ.30 κάτω από χειροκροτήματα των φιλάθλων ου δεν παρέλειψαν να αναρτήσουν πανό γράφοντας “Σιδερένιος Σάκη”. Εκείνος σαν... έτοιμος από καιρό εκτός από ένα κλέψιμο είχε 9 πόντους με δύο τρίποντα καθώς και μία ασίστ.

“Όλο αυτό το διάστημα ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Έβλεπα την ομάδα και δεν μπορούσα να βοηθήσω. Αυτό με πλήγωνε αλλά δυνάμωνα. Ήθελα πολύ να γίνω καλά και να μπω στο γήπεδο”, είπε ο πλέι μέικερ που η επανεμφάνισή του “έκλεψε” την παράσταση από τον Τσέλιο που είχε 7 τρίποντα και ήταν πρώτος σκόρερ της συνάντησης με 26 πόντους. Ο Παναγάκης συνεχίζοντας τόνισε: “Όλα αυτά όμως είναι παρελθόν. Τώρα είμαι καλά και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Θέλω όμως να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου που με βοήθησε πολύ όλο αυτό το διάστημα, τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου και την διοίκηση του ΟΦΗ που ήταν δίπλα μου αλλά και τους φιλάθλους”. Για τον αγώνα με τον Πιερικό αλλά και για την συνέχεια είπε: “Το παιχνίδι με τον Πιερικό ήταν για μας χωρίς επιστροφή αφού ήδη έχουμε χάσει δύο παιχνίδια. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος στην καλή απόδοσή μας. Ο Πιερικός είναι καλή ομάδα αλλά εμείς δεν τον αφήσαμε να μπει στο παιχνίδι. Στη συνέχεια έχουμε τη Γουμένισσα και πρέπει να νικήσουμε. Μέχρι τα Χριστούγενναφ δεν πρέπει να δεχτούμε άλλη ήττα”.