Η πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα απέναντι στο Μινώταυρο αποτέλεσε οξυγόνο για την ομάδα του Κρουσώνα που ξεκίνησε και φέτος το πρωτάθλημα έχοντας υψηλούς στόχους.

Μιλήσαμε με τον αρχηγό της ομάδας Μανώλη Μακατουνάκη ο οποίος έδωσε τις εκτιμήσεις του για το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

«Χτίζουμε από την αρχή μια καινούρια ομάδα. Αλλάξαμε προπονητή, και ένα μεγάλο μέρος από το ρόστερ. Θέλουμε όμως όπως και πέρυσι, να τερματίσουμε σε μια καλή θέση ψηλά στη βαθμολογία, μέσα στην πρώτη πεντάδα – εξάδα. Ζω την ομάδα πάρα πολλά χρόνια, και θέλω να πω ότι η στήριξη του κόσμου είναι απαραίτητη όμως πρέπει να υπάρξει ένα απαραίτητο μεταβατικό στάδιο γιατί οι αλλαγές που έγιναν είναι αρκετές. Συνιστώ ψυχραιμία και υπομονή και η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Μπορούμε να πάμε καλά αρκεί να το πιστέψουμε, κυρίως δε, τα καινούρια παιδιά που ήλθαν, και οι πιο νέοι σε ηλικία παίκτες» αναφέρει ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, που έκανε μια σύντομη αποτίμηση της έως τώρα παρουσίας του ΠΑΟΚ . «Στο πρώτο ματς με τον Α.Ο.Χ. δεν είχαμε βρει ακόμα το ρυθμό μας. Απέναντι στο Μοχό παρουσιαστήκαμε πολύ αγχωμένοι, ενώ την τρίτη αγωνιστική ο Αετός μας επηρέασε με τον τρόπο παιχνιδιού του. Παρʼ όλα αυτά έπρεπε να κερδίσουμε σʼ αυτό το παιχνίδι. Παίζοντας με τον Μινώταυρο χρειαζόμασταν υποχρεωτικά τη νίκη. Είχαμε άγχος, βάζοντας όμως το πρώτο γκολ, απελευθερωθήκαμε. Φάνηκε αυτό στο δεύτερο ημίχρονο».

Μιλώντας για το κύριο στοιχείο της ομάδας και παραθέτοντας την άποψη του για την εξέλιξη της διοργάνωσης ο Μανώλης Μακατουνάκης αναφέρει: «Νομίζω ότι κυρίαρχο γνώρισμα αυτής της ομάδας είναι η δύναμη. Είναι ένα στοιχείο που μας χαρακτηρίζει. Προσπαθούμε επίσης να προσαρμοστούμε στο επιθετικό ποδόσφαιρο που μας ζητάει ο προπονητής μας. Στο φετινό πρωτάθλημα οι διαφορές φαίνονται. Υπάρχουν δυνατές και αδύνατες ομάδες. Πιστεύω πως οι στόχοι τόσο στην κορυφή όσο και στη βάση θα έχουν κριθεί πολύ νωρίτερα από το τέλος της διοργάνωσης.»

Σε ό,τι αφορά τους προσωπικούς του στόχους ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δηλώνει «Θέλω να κάνω ένα καλό πρωτάθλημα, και να βοηθήσω με την απόδοση μου την ομάδα του χωριού μου. Είμαι τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ και έχω ταυτιστεί μαζί του τόσο πολύ. Είναι διαφορετικό να παίζεις και παράλληλα να ζεις στον Κρουσώνα.»