Άδικα πήγε στην Ιεράπετρα το Δειλινό και έπαιξε με την ΑΕΚ/Πήγασος Άργους! Η εμφάνισή του κόντρα σε μία καλή ομάδα του άλλου ομίλου της Γʼ Εθνικής ήταν τραγική και έχασε με 72-58.

Μια εμφάνιση που δεν προσφερόταν για κανένα συμπέρασμα. Απλά το φιλικό βοήθησε τους παίκτες να ιδρώσουν και επίσης μετά από 20 περίπου μέρες εκτός προπονήσεων να παίξουν οι Γούτσος, Καραλλής και Κουλουριώτης. Αντίθετα δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Βογιατζής και Βέλλιος. Όπως μας είπαν οι προπονητές της ομάδας η παρουσία των τριών αυτών παικτών μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα δημιούργησε “αναστάτωση” μια και το Δειλινό παρουσιάστηκε ασύνδετο. Λογικό και γιʼ αυτό τις επόμενες μέρες αυτό που θα επιδιωχθεί στις προπονήσεις είναι να ενσωματωθούν πλήρως οι απόντες ενώ ίσως δοθεί φιλικό την Πέμπτη κόντρα στον ΑΓΟΡ.

Ιεράπετρα

Μέσα σε βαρύ κλίμα λόγω του θανάτου του νομάρχη Λασιθίου Αντώνη Στρατάκη πραγματοποιήθηκε το δεύτερο κατά σειρά φιλικό στο κλειστό Ιεράπετρας ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την ΑΕΚ/Πήγασος Άργους. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν στην παράταση με 82-74 (κ.α. 73-73) παίρνοντας την άτυπη ρεβάνς για την ήττα της Παρασκευής (81-75).

Στο μεταξύ, εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί από την ομάδα της Ιεράπετρας η απόκτηση περιφερειακού παίκτη ο οποίος προέρχεται από ομάδα Α2. Το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει ωστόσο πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη σύμφωνα με πληροφορίες. Ο παίκτης είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στο εκτός έδρας φιλικό της Τετάρτης με τον Χερρονάσιο.

Χθες εξάλλου ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κρήτης Μιχάλης Μαχαιριανάκης ανέλυσε τις αλλαγές των κανονισμών στους αθλητές-τριες των αγωνιστικών τμημάτων της Ιεράπετρας, συνεχίζοντας τα σεμινάρια στις τοπικές ομάδες.

• Το Δ.Σ. της Ιεράπετρας εξέφρασε με ανακοίνωσή του τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του νομάρχη Λασιθίου.