Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ήταν σε “χαλαρούς” ρυθμούς για τον Εργοτέλη, τόσο για το ρεπό στα πρώτα ματς της Εθνικής, όσο και για το αναγκαστικό κενό λόγω της συναυλίας της Μαντόνα στο ΟΑΚΑ.

Η σούπερ σταρ της ποπ ήταν η αιτία που μετατέθηκε το ματς με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και άθελα της δημιουργεί ένα σημαντικό πρόβλημα στην ομάδα του Ηρακλείου.

Και αυτό γιατί το παιχνίδι που ήταν να διεξαχθεί χθες μετατέθηκε για τις 29 Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα εκείνη την περίοδο οι “κιτρινόμαυροι” να δίνουν ένα παιχνίδι κάθε τέσσερις ημέρες.

Τώρα αν συνυπολογίσουμε και το ματς Κυπέλλου με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή τότε οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι ο Εργοτέλης θα δώσει επτά παιχνίδια σε 27 ημέρες. Και μάλιστα ματς “φωτιά” καθώς ανάμεσα τους υπάρχουν οι εκτός έδρας αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό (σε διάστημα μόλις τεσσάρων ημερών).

Πιο συγκεκριμένα οι “κιτρινόμαυροι” θα εξακολουθούν να είναι... χαλαροί μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου καθώς θα αντιμετωπίσουν το ερχόμενο Σάββατο του ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο και έπειτα θα... πάρουν... ανάσες, λόγω ξανά των αγώνων της Εθνικής και έπειτα αρχίζει ο... Γολγοθάς. Πρώτη... στάση το Καυτανζόγλειο το Σάββατο 18 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Ηρακλή και έπειτα στο Παγκρήτιο (26/10) απέναντι στον Πανιώνιο. Τρεις ημέρες αργότερα (Τετάρτη 29/10) υπάρχει το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και “καπάκι” την Κυριακή (2/11) το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Και ο... Γολγοθάς ολοκληρώνεται με τρια ματς σε μια εβδομάδα, με Λάρισα-Θρασύβουλο στο Παγκρήτιο για το πρωτάθλημα και ενδιάμεσα το ματς Κυπέλλου με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή. Παιχνίδια που εκτός από δύσκολα θα καθορίσουν σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό και την φετινή παρουσία του Εργοτέλη τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.