Την πρώτη εμφάνιση θα κάνει σήμερα ο ΟΦΗ μπροστά σε φιλάθλους του στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, με το φιλικό που θα δώσει στις 6.30 το απόγευμα με αντίπαλο την Χερσόνησο. Πρώτη εμφάνιση χωρίς νέα πρόσωπα, αφού όσοι βρεθούν στο ΒΑΚ θα δουν τον παλαιό ΟΦΗ με την μόνη αλλαγή ίσως το σύστημα με το οποίο θα αγωνισθεί δηλαδή το 4-2-3-1. Βέβαια δεν αποκλείεται ορισμένοι από τους νεοαποκτηθέντες να παίξουν σαν αλλαγή στο βʼ ημίχρονο. Δεν υπάρχει περίπτωση να αγωνισθούν ο Βενέτης που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που είχε στη γάμπα και θα μπει στο πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα, ο Όρος που εξακολουθεί να έχει πόνους από το διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και κάνει μόνο θεραπεία, ο Σεντλίνσκι που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ίσως αρχίσει σήμερα να τρέχει, ο Μανούσος που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δικέφαλο αν και μπήκε στο πρόγραμμα. Πέραν αυτών δεν θα παίξουν οι Γκάγκουλα που έχει κάταγμα κόπωση στο τέταρτο μετατάρσιο και θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από ένα περίπου μήνα, ο Γκέρμπερ που είχε πόνους στη μέση και απείχε αρκετές ημέρες από τις προπονήσεις, ενώ θα απουσιάσει και ο Μπαρκαουάν, ο οποίος βρίσκεται στη Ρουμανία, ενώ παράλληλα είχε και ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Eπανήλθαν στις προσπονήσεις Σφακιανάκης και Tαραλίδης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Mπέρκης και Kατσαμάς.



Στασιμότητα



Στασιμότητα παρατηρήθηκε και χθες στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Η περίπτωση απόκτησης του Πετρόπουλου συνεχώς απομακρύνεται αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ μην πεις ποτέ. Στόχος της ΠΑΕ είναι να πάρει δύο ακόμη ποδοσφαιριστές από τους οποίους ο ένας θα είναι επιθετικός, αφού είναι εμφανέστατο το πρόβλημα που παρουσιάζει η ομάδα στον τομέα του σκοραρίσματος. Κατά μία πληροφορία ίσως έλθει ο Δημούτσος ενώ πληροφορίες υπήρχαν και για τον Εντόι.



Οι έφηβοι ξεκίνησαν



Με προπόνηση που έγινε χθες στο Αθλητικό Κέντρο ξεκίνησε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της εφηβικής ομάδας την τεχνική ευθύνη της οποίας έχει ο Γιώργος Καβουνός. Στην προετοιμασία παίρνουν μέρος 22 ποδοσφαιριστές.



Δήλωση Πολεμαρχάκη



Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιάννης Πολεμαρχάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Με την είσοδο των νέων μελών η διοίκηση ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο. Τα νέα μέλη από την πρώτη συνάντηση που είχε στόχο να γνωριστούμε εξέφρασαν μια απρόσμενη μεγάλη δυναμική. Θέλουν να προσφέρουν στην ομάδα μας και να βοηθήσουν την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει. Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται και να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο προπονητή και στους παίκτες. Το τεχνικό τημ με επικεφαλή το κ. Στράκα και οι παίκτες της ομάδας μας δουλεύουν με υποδειγματική συνέπεια με μοναδικό στόχο να ανταποκριθούν στις μεγάλες υποχρεώσεις που έχει ο ΟΦΗ, αλλά και να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών του φίλαθλου κόσμου. Οι φίλοι της ομάδας μας δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της. Η παρουσία τους είναι καταλυτική Όπως σωστά επεσήμανε ο πρόεδρος της ομάδας μας, ο ΟΦΗ ενωμένος δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο και μπορεί να ξεπεράσει με επιτυχία οποιοδήποτε εμπόδιο. Είναι μια σημαντική λεπτομέρεια που κανείς από τους φίλους του ΟΦΗ δεν θα πρέπει να ξεχνάει”.