Επάρκεια αγαθών, μικρότερη αγοραστική κίνηση, αλλά και…συμμόρφωση με τους νόμους και τις διατάξεις διαπίστωσε χθες στην κεντρική αγορά της πόλης όπου πραγματοποίησε επίσκεψη η νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη.

Η νομάρχης επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι οι έλεγχοι στην αγορά θα συνεχιστούν και για ένα επιπλέον λόγο: για την προστασία των καταναλωτών αλλά και των σωστών επιχειρηματιών.

«Δεν μπορούν κάποιοι να μην σέβονται τους νόμους, τους καταναλωτές και τους συναδέλφους τους», είπε με νόημα η νομάρχης που έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για την δυναμική της αγοράς.

Την κ. Σχοιναράκη συνόδευσαν οι αντινομάρχες, οι διευθυντές των Διευθύνσεων Υγείας, Κτηνιατρικής και Εμπορίου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου, καθώς και νομαρχιακοί σύμβουλοι. Η κ. Σχοιναράκη συνομίλησε με τους επιχειρηματίες, αλλά και τους πολίτες που έκαναν τη βόλτα τους στην αγορά ενόψει των εορτών του Πάσχα. Η νομάρχης ενημερώθηκε για την ποιότητα και τις τιμές των προϊόντων και ευχήθηκε σε όλους Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά.