Ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Παράσχος καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, με γνώμονα να παρατάξει μία κατά το δυνατόν καλύτερη 11άδα, με δεδομένο ότι έχει πολλές και σημαντικές απουσίες. Για το ματς αυτό ο Μακεδόνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Ταραλίδη και Γκάντσεφ καθώς επίσης και τους τραυματίες Πετρόπουλο, Αρβανίτη, Γκάγκουλα, ενώ ερωτηματικό είναι ο Πίτσος.

Μία σκέψη του κ. Παράσχου είναι να παίξει με το σύστημα 4-4-2, με τερματοφύλακα τον Τζόρβα και στα δύο άκρα της άμυνας τον Σταυρακάκη δεξιά και τον Ρουμπάκη αριστερά, αν δεν μπορέσει να παίξει ο Πίτσος. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Ισά και Μπαρκαουάν, ενώ αμυντικοί μέσοι οι Σφακιανάκης και Κουνενάκης. Δεξιά στο κέντρο ο Γκέρμπερ και αριστερά ο Σίμιτς. Στην επίθεση ο Νουαφόρ και ο Ντρούλιτς. Στην προχθεσινή συνέντευξη ο κ. Παράσχος αναφερόμενος στον Ντρούλιτς και απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, είπε: “Θα παίξει και όσο αντέξει”. Όταν δεν μπορέσει να συνεχίσει υπάρχει η λύση Πόποβιτς, ακόμη και του Λεοζίνιο. Μια άλλη σκέψη που κάνει ο κ. Παράσχος είναι να παίξει 4-5-1 δηλαδή με ένα επιθετικό. Στην περίπτωση αυτή τερματοφύλακας θα είναι ο Τζόρβας, στην άμυνα θα παίξουν Σταυρακάκης, Πίτσος (αν δεν μπορέσει θα τον αντικαταστήσει ο Μονιάκης), Ισά και Μπαρκαουάν, στο κέντρο Γκέρμπερ, Σφακιανάκης, Ρουμπάκης, Κουνενάκης, Σίμιτς, ενώ μοναδικός επιθετικός θα είναι ο Νουαφόρ και στα τελευταία λεπτά, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, θα χρησιμοποιηθεί και ο Ντρούλιτς, είτε σαν δεύτερος επιθετικός, είτε αντικαθιστώντας τον Νουαφόρ. Τελικές αποφάσεις θα πάρει σίγουρα μετά και την προπόνηση του Σαββάτου.



Ανακοίνωση των Παλαιμάχων



Από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Βαγγέλης Πετράκης και ο γραμματέας Βαγγέλης Γαληνάκης:

“Την Κυριακή η ομάδα μας, ο ΟΦΗ, δίνει τον μεγάλο αλλά και κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς για την παραμονή της στην κατηγορία. Παίκτες, φίλαθλοι και άλλοι παράγοντες πρέπει να δώσουν βροντερό «παρών» στο γήπεδο. Οι παίκτες μας πρέπει να είναι άρτια προετοιμασμένοι - όπως εξάλλου θα τους έχει προετοιμάσει ο προπονητής τους - και είναι και μπορούν - για να δώσουν τον δύσκολο αυτόν αγώνα, να ματώσουν την φανέλα, αφού αυτό απαιτούν οι συνθήκες και όλοι εμείς, οι φίλαθλοι και οι παράγοντες, έτσι ώστε το τέλος του αγώνα να βρει αυτούς νικητές και εμάς ευτυχισμένους. Να μην παρασυρθούν ουδεμία φορά από τυχόν προβοκατόρικα συνθήματα εις βάρος τους ή και εις βάρος της ομάδας μας. Ο μόνος στόχος είναι η νίκη και η παραμονή της ομάδας μας στη μεγάλη κατηγορία. Απευθυνόμενοι στους πολύτιμους φιλάθλους του ΟΦΗ οι οποίοι πρέπει να δώσουν και αυτοί τη μάχη της εξέδρας με ένα βροντερό «παρών», χωρίς ύβρεις για κανέναν αλλά μόνο με συνεχείς ζητωκραυγές και παλαμάκια υπέρ της ομάδας μας, να ενισχύσουν τους παίκτες μας μέχρι και το 90ο λεπτό με δυνατές ιαχές υπέρ του ΟΦΗ, χωρίς κακόβουλα συνθήματα που μπορούν να ερεθίζουν τον διαιτητή και τους παρατηρητές, ώστε ο ΟΦΗ να μην τιμωρηθεί αλλά και οι παίκτες να αισθάνονται ότι έχουν την υποστήριξη των φιλάθλων ακόμη και σε άσχημες ενέργειές τους. Όσοι φίλαθλοι αποδοκιμάζουν τους παίκτες μας κατά την διάρκεια του αγώνα, σίγουρα ενεργούν ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ υπέρ της αντίπαλης ομάδας. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σε αποδοκιμάζουν οι δικοί σου φίλαθλοι. Ελπίζουμε ότι, σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα, η ομάδα μας, εφαρμόζοντας όλα τα παραπάνω, θα πάρει τους βαθμούς της νίκης για να εδραιώσει την παραμονή της στην κατηγορία. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ”.