Ο Εργοτέλης δεν θα είναι... μόνος του την Κυριακή στο ΟΑΚΑ καθώς τόσο οι φίλαθλοι του από το Ηράκλειο όσο και οι Κρητικοί από την Αθήνα προετοιμάζονται προκειμένου να βρεθούν δίπλα του.
Οι φίλοι της ομάδας του Ηρακλείου βλέποντας ότι η παραμονή είναι πιο κοντά από ποτε, θα βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο έτσι ώστε να αυξήσουν την πίστη των παικτών για ένα θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα χθες ο Εργοτέλης εξέδωσε και ανακοίνωση για το θέμα, στην οποία τονίζει τα εξής:
“Η ΠΑΕ Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας θα υπάρξει ειδική θύρα για τους υποστηρικτές της «δικής μας ομάδας». Η θύρα που θα φιλοξενήσει τους φιλάθλους της ομάδος μας θα είναι η 20 και έξω από αυτήν θα υπάρχει ειδικό εκδοτήριο στο οποίο θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον εν λόγω αγώνα. Η θύρα 20 βρίσκεται στο δεύτερο διάζωμα του Ολυμπιακού σταδίου της Αθήνας και τα εισιτήρια τιμώνται 20 ευρώ. Η θύρα 20 βρίσκεται επί της οδού Σπύρου Λούη και είσοδος σε αυτήν είναι από την Πύλη Α».
Με φιλάθλους λοιπόν ο Εργοτέλης απέναντι στην ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά όχι χαμένο πριν αρχίσει. Οι «κιτρινόμαυροι» πιστεύουν στο θετικό αποτέλεσμα λόγω της αγωνιστικής, βαθμολογικής και ψυχολογικής «εκτόξευσης» των τελευταίων εβδομάδων που έχει φέρει πολύ κοντά το «θαύμα» της παραμονής. Από αγωνιστικής πλευράς τα νέα ήταν… ανάμικτα από την χθεσινή προπόνηση. Και αυτό γιατί χθες επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων οι Βακουφτσής και Πόζα και προπονήθηκαν χωρίς να αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα ενώ ο Βασίλης Κουτσιανικούλης και ο Μάριο Χίμπλιγκερ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο πρώτος γιατί ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα χωρίς ωστόσο να τίθεται αμφίβολη η συμμετοχή του στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ ενώ ο Αυστριακός αμυντικός νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στην μέση αλλά ούτως ή άλλως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας. Το απόγευμα πάντως έκρυβε ένα δυσάρεστο νέο για τον Νίκο Καραγεωργίου που είδε τον Λευτέρη Γιαλούση να αποχωρεί από την προπόνηση εξαιτίας μιας κλωτσιάς που δέχτηκε στην κνήμη. Πάνω στον 23χρονο αμυντικό έτρεξε αμέσως το ιατρικό τιμ των κιτρινόμαυρων χωρίς ωστόσο να υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την συμμετοχή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη προετοιμάζονται για το παιχνίδι με την ΑΕΚ με… γεμάτες τις τσέπες καθώς χθες εισέπραξαν το πριμ των 25.000 ευρώ που τους είχε υποσχεθεί ο Απόστολος Παπουτσάκης για τη νίκη τους επί του Λεβαδειακού.

Στην Εθνική παίδων
Δυο ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, οι Νίκος Καρέλης και Γιώργος Νταβιγλάκης, κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής παίδων, Γιώργο Σεμερτζίδη. Οι ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσουν την εθνική ομάδα της χώρας μας σε δυο φιλικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στις 8 και στις 10 Απριλίου στον Άγιο Κοσμά με την εθνική ομάδα παίδων της Σερβίας.