Ένα ολονύκτιο θρίλερ βρισκόταν από χθες το απόγευμα σε εξέλιξη στην περιοχή του Λέντα μετά τον εντοπισμό ενός πτώματος σε γκρεμό. Πληροφορίες ανέφεραν ότι το πτώμα ήταν σε πλήρη αποσύνθεση και εντοπίστηκε πρώτα από έναν Άγγλο στην περιοχή «Κεφάλα», ο οποίος εξερευνούσε το φυσικό τοπίο της περιοχής, όμως δεν μπορούσε να πλησιάσει.

Ο αλλοδαπός ενημέρωσε την Αστυνομία, όμως λόγω του σκότους ούτε οι αστυνομικοί μπόρεσαν να πλησιάσουν το σημείο, όπου βρισκόταν. Φαίνεται ότι το πτώμα ανήκει σε άνδρα, άγνωστης ηλικίας. Διακρίνεται ότι φοράει μία φόρμα παραλλαγής, μπλούζα κόκκινη ή πορτοκαλί χρώματος και πράσινες μπότες, ενώ οι τρίχες των μαλλιών του είναι ανοικτού χρώματος.

Ο περιηγητής που το είδε βρισκόταν σε απόσταση 100 μέτρων και εκείνος δεν μπορούσε να πλησιάσει και απλώς ανέφερε το ακριβές σημείο στους αστυνομικούς.

Μία πληροφορία που εξετάζει η Αστυνομία είναι να πρόκειται για έναν 45χρονο από τη Σαντορίνη, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως περιθωριακό άτομο, που σύχναζε στην περιοχή. Για τον συγκεκριμένο δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση, όμως οι κάτοικοι του χωριού λένε ότι είχε αυτά τα χαρακτηριστικά, ενώ έχουν να τον δουν στην περιοχή τους εδώ και λίγα χρόνια.

Ο 45χρονος έχει μία αδερφή που μένει στο Ηράκλειο και είναι παντρεμένη με ιερέα.

Το πτώμα πάντως είναι πεσμένο μπρούμυτα. Σήμερα το πρωί αναμένεται να πάνε στο σημείο άνδρες της ΕΜΑΚ για να το ανασύρουν και να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Σημειώνεται ότι αναζητήθηκε η αδερφή του Σαντορινού που εξετάζεται εάν είναι ο άνθρωπος που βρέθηκε νεκρός, όμως μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε εντοπιστεί.