Φωτιές άναψε στην κορυφή του πρωταθλήματος χθες ο Αετός. Η ομάδα των Ανωγείων έβαλε φρένο στην πρωτοπόρο Χερσόνησο και την ανάγκασε στην πρώτη της ήττα φέτος στο πρωτάθλημα με σκορ 2-0, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην υπόθεση-τίτλος. Πάντως οι “ερυθρόλευκοι” δεν έπεσαν από την κορυφή αλλά απέκτησαν πλέον συγκάτοικο τον ΑΟΧ και είδαν και τους διώκτες τους να πλησιάζουν. Στο γήπεδο των Ανωγείων βρέθηκαν περίπου 500 φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες δημιουργώντας πολύ όμορφη ατμόσφαιρα με τους φίλους των γηπεδούχων να είναι αυτοί που πανηγύρισαν στο τέλος την μεγαλύτερη φετινή νίκη της ομάδας τους. Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που “άγγιξαν” πρώτοι το γκόλ αλλά το σουτ του Μιχελάκη σταμάτησε στο δοκάρι του Παγωμένου. Ότι δεν κατάφεραν λοιπόν οι παίκτες της Χερσονήσου το κατάφερε στο 80ʼ ο Μάρκου ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Ζαχαριουδάκη δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι παίκτες του Βασίλη Καραΐσκου έψαξαν στα λεπτά που απέμεναν το γκολ της ισοφάρισης αλλά αυτό ήρθε και πάλι από την άλλη πλευρά όταν στο 88ʼ ο Βασιλάκης έβγαλε τη σέντρα και ο Χαχλιούτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα της Χερσονήσου “κλειδώνοντας” την πολύ μεγάλη νίκη για τον Αετό. Καλή η διαιτησία του Μπινιχάκη (Λασιθίου)
ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ: Παγωμένος, Χαχλιούτης, Σουλτάτος ( 55ʼ Κιλασίν), Αλεβιζάκης, Συκιωτάκης, Βασιλάκης, Καλομοίρης Χρ. (72ʼ Κακουλάκης), Μασέλης, Καραδάκης, Μάρκου ( 84ʼ Καλομοίρης Γ.), Οικονομάκης.
ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Ζαχαριουδάκης, Αποστολάκης, Κατσαπελίδης ( 86ʼ Χρονάκης), Κίτσας, Πασαδάκης, Μιχελάκης ( 65ʼ Φράγκος), Ανωγειανάκης, Μαραγκουδάκης, Χριστοφής, Αποστολάκης Δ., Φουκαράκης.

