Στην αναποτελεσματικότητα των παικτών του στην τελική προσπάθεια, απέδωσε ο Κώστας Πετράκης το γεγονός πως η ΑΕΚ δεν βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα κι έμειε κολλημένη στο 0-0 με τον Κεραυνό. “Το παιχνίδι έγινε κάτω από πολύ κακές καιρικές συνθήκες, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο δυνατός αέρας δεν μας άφησε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είχαμε την υπεροχή ως ομάδα, κάναμε ευκαιρίες αλλά σταθήκαμε άτυχοι αφού δεν είχαμε καλή συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια κι έτσι σκοράραμε” ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΑΕΚ.

Ισοπαλία που ισοδυναμεί με νίκη χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του Σαββατιάτικου αγώνα ο προπονητής του Κεραυνού Σωτήρης Σινάνης. “Παίξαμε με μια ομάδα όπως η ΑΕΚ που κυνηγάει το πρωτάθλημα, κι η οποία μας πίεζε για να πάρει τη νίκη. Τελικά αντέξαμε και πήραμε την ισοπαλία που για εμάς είναι σαν νίκη. Θέλουμε κάθε βαθμό για να σταθεροποιήσουμε αυτή την ομάδα στην Αʼ Κατηγορία και πιστεύω πως θα το πετύχουμε” είπε ο κ. Σινάνης.

Το τσουχτερό κρύο κι ο δυνατός αέρας που φυσούσε μανιασμένα, συνέβαλαν ώστε να μην δώσει αρκετός κόσμος το “παρών” στο γήπεδο του Καρτερού. Έτσι το ματς ΑΕΚ - Κεραυνός δεν το παρακολούθησαν πάνω από 40 φίλαθλοι των δυο ομάδων.

Η μπάλα τιμώρησε το Μαραθώνα σύμφωνα με τον προπονητή του Δημήτρη Κόκκινο. “Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, ήταν η ομάδα μου. Όμως η μπάλα τιμωρεί όταν δεν κάνεις γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργείς. Πιστεύω πως σε άλλο ματς θα έχουμε την βοήθεια της τύχης που μας έλειψε σήμερα (σ.σ. Σάββατο) και θα πάρουμε τους δυο βαθμούς που χάσαμε στο παιχνίδι με τον Εθνικό” ήταν τα λόγια του.

Έντονα διαμαρτυρή-θηκαν ο γενικός αρχηγός του Εθνικού Κώστας Μαυράκης κι ο τεχνικός της ομάδας Θανάσης Δούκας όταν ακυρώθηκε το γκολ του Παναγιαννάκη στο 90ʼ, με συνέπεια να τους αποβάλει ο Γκούντρας.