Γούρικη αποδείχτηκε για την Ολύμπια η 3η αγωνιστική, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με 61-52 επί του ΑΓΟΡ στο κλειστό της Νεάπολης.

Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο που ήταν ισορροπημένο, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς με τους Ρεθυμνιώτες να προσπαθούν ανά διαστήματα με κάποια ξεσπάσματα να ανατρέψουν την κατάσταση αλλά να μην τα καταφέρνουν. Μάλιστα από το 17ο λεπτό δεν είχαν στον πάγκο τους τον Στέργιο Κουφό, που αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές. "Η αποβολή μου ήταν δίκαια. Σήμερα δεν ήταν σοβαρή η εικόνα μας. Ήθελα περισσότερα πράγματα από τους παίχτες μου, αλλά δεν τα είδα στο γήπεδο», δήλωσε ο Στέργιος Κουφός.

Οι Γιώργος Τσιάρας και Φάνης Κουμπούρας ήταν οι στυλοβάτες της επιτυχίας της Ολύμπιας, κάνοντας ό,τι έπρεπε να κάνουν χωρίς να εντυπωσιάσουν ενώ ο Λαμάρ Γκριρ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Λαρισαίων πρόσφερε λύσεις αν και ήταν αρκετά άστοχος (1/7 δίποντα, 2/9 τρίποντα).

Μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο οποίος παρασύρθηκε από την γενικότερη αστοχία της ομάδας του, (0/5 δίποντα, 0/2 τρίποντα), χάνοντας ένα κρίσιμο σουτ και με ένα λάθος όταν ο ΑΓΟΡ είχε πλησιάσει σε 50-47.

Το αποτέλεσμα ίσως να ήταν διαφορετικό αν ο ΑΓΟΡ δεν ήταν αρκετά άστοχος, δεν παρουσίαζε αδυναμία στο τέλειωμα των αιφνιδιασμών και περιόριζε τα λάθη του. Όλα αυτά τα εκμεταλλεύτηκε η Ολύμπια και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα".

Τα 10 λεπτα: 14-13, 32-26, 47-36, 61-52.

Ολύμπια: Μπέλσερ 9(2), Κουμπούρας 14, Λέισι 4, Λάκσα, Τσιάρας 12, Μπατής 8, Αριγκμπάμπου 2, Τριχόπουλος 2, Γκριρ 10(2).

ΑΓΟΡ: Γκιζογιάννης, Κούμουλος 4(1), Μακρής 3, Τόπιτς 9(1), Βαγενάς, Καραποστόλου 10(2), Γκαγκαλούδης 6, Βαρδαβάς 3, ΟʼΜπάνον 6, Ζούζα 2, Βουγιούκας 9.