Η γκάφα του Τεροβίτσα, όπως ήταν λογικό, κυριάρχησε στην συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών, με τον Εβαλντ Λίνεν πάντως νωρίτερα να βγάζει το... καπέλο του στον Εργοτέλη.

“Ο Εργοτέλης είναι πολύ καλή ομάδα και το είπα και στον προπονητή του. Μου αρέσει το γεγονός ότι έχει σταθερότητα και βλέπω τον ίδιο προπονητή σε αντίθεση με άλλες ομάδες που όταν τις αντιμετωπίσαμε πέρυσι στο δεύτερο γύρο, είχαν αλλάξει πολλούς”, υπογράμμισε ο τεχνικός του Πανιωνίου ο οποίος για το ματς τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: “Στο πρώτο δεν παίξαμε καλά. Οι ακραίοι μέσοι συγκλίνανε και κλείναμε μόνοι μας το χώρο. Ο Εργοτέλης γινόταν απειλητικός μόνο από δικά μας λάθη. Στο γκολ η μπάλα είναι στην κατοχή μας και τη χάνουμε και γίνται κόρνερ και μετά γκολ. Ήταν μία ισοπαλία που δεν χρειαζόταν. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία, αλλά αν δεν εκμεταλλευόμαστε τέτοιες ευκαιρίες όπως αυτές που είχαμε σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο, δεν αξίζεις τη νίκη”.

Όσο για την γκάφα του Τεροβίτσα, ο ομιλητικότατος Γερμανός τεχνικός τόνισε ότι: “Ξέρω ότι παίρνετε το μέρος του Εργοτέλη αλλά αν αρχίσουμε αυτή την συζήτηση πρέπει να πούμε για το γκολ-οφσάιντ και την ανατροπή του Σπυρόπουλου. Κρατάω σημειώσεις συνεχώς και δεν σημείωσα κάρτα στο 63ʼ ”. Από την πλευρά του ο Νίκος Καραγεωργίου αναφερόμενος στη μη αποβολή του Κουμορτζί τόνισε ότι: “Όταν βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση όπως εμείς και συμβαίνουν τέτοια γεγονότα και μάλιστα για δεύτερο σερί παιχνίδι, πρέπει να εκφράσουμε τα παράπονά μας”.

Από κει και πέρα αναφέρθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα αλλά εξέφρασε τα παράπονά του και για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου: “Είχαμε μια φοβία και μία διστακτικότητα και δεν είχα στον πάγκο τους παίκτες για να ανατρέψουμε την κατάσταση αυτή τη φορά”.

Τσακίρης: “Ήταν αποβολή”

Ρεσιτάλ ειλικρίνειας μετά το ματς από τον πρόεδρο του Πανιωνίου Κώστα Τσακίρη ο οποίος είπε το αυτονόητο για τις επίμαχες φάσεις. “Έτσι όπως το είδα μου φάνηκε ότι ο Κουμορτζί πήρε δύο κίτρινες. Εμείς ήμασταν απαράδεκτοι και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου”, σχολίασε ο ιδιοκτήτηες της ομάδας της Νέας Σμύρνης.