
Η σύγκρουση Παπανδρέου-Βενιζέλου παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις με αιχμή το ποιος είναι καταλληλότερος να κερδίσει τον Κώστα Καραμανλή. Ο κ. Βενιζέλος επιμένει ότι ο μόνος τρόπος να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές είναι υπό τη δική του ηγεσία και κατηγορεί την πλευρά Παπανδρέου ότι προσπαθεί να σπιλώσει ένα κορυφαίο στέλεχος μόνο και μόνο επειδή μπορεί να κερδίσει τη ΝΔ.
Και από την πλευρά Παπανδρεόυ του απαντούν πως αυτό που έχει ανάγκη το ΠΑΣΟΚ δεν είναι η αλλαγή ηγεσίας, αλλά η ρήξη με τα συμφέροντα και μια καθαρή πολιτική.
Χθες, ο κ. Βενιζέλος παρουσίασε τις θέσεις του για την οικονομία και, μεταξύ άλλων, δεσμεύθηκε για τη δημιουργία ενός ταμείου στήριξης των νέων που μπαίνουν στην αγορά εργασίας, αλλά και για ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα που-όπως είπε-θα απαλλάσσει όσους έχουν χαμηλό εισόδημα από την υποβολή φορολογικής δήλωσης.

