Στην άκρη βάζει για λίγο τις σκέψεις της για το πρωτάθλημα η Χερσόνησος η οποία σήμερα φιλοξενεί τον ΑΟΤ στις 4 μ.μ. για το Κύπελλο της ΕΠΣΗ. Οι “ερυθρόλευκοι” θα παραταχθούν με τρεις αναγκαστικές απουσίες αφού θα λείψουν οι Κατσαμπελίδης, Χριστοφής λόγω τραυματισμού και ο Μηλάκης που έχει σχολειό. Από κει και πέρα ο κ. Καραΐσκος ίσως προχωρήσει και σε μια -δυο ακόμη αλλαγές στην ενδεκάδα.

Η Χερσόνησος αν και έχει σε πρώτη προτεραιότητα το πρωτάθλημα δεν θα αδιαφορήσει για το Κύπελλο ιδιαίτερα από τη στιγμή που το παιχνίδι γίνεται στην έδρα της και έχει και τον χαρακτήρα του ντέρμπι γοήτρου.

Προβλήματα αντιμετωπίζει και ο ΑΟΤ καθώς ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μηνά, Αριστεινίδη. Πέρα απʼαυτούς ομως είναι πολύ πιθανόν να μείνουν εκτός και τρεις-τέσσερις παίκτες από τη βασική ομάδα για να προφυλαχθούν εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Περάματος για το πρωτάθλημα.

Είναι και μια ευκαιρία για τον τεχνικό του ΑΟΤ να δει και κάποιους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Παρʼόλα αυτά και ο ΑΟΤ θα προσπαθήσει για το καλύτερο έχοντας και καλή ψυχολογία μετά την ισοπαλία με τον Γιούχτα στις Αρχάνες.