Με το δίδυμο των Γιαλούση και Κώστα Χρηστάκη να σκοράρουν κατά ριπάς, ο Μαραθώνας πέρασε νικηφόρα από το Γάζι επικρατώντας με 2-4 του γηπεδούχου Αλμυρού.

Οι παίκτες του Μανώλη Γιακουμάκη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι ανοίγοντας το σκορ στο 33ʼ με κεφαλιά του Πέτρου Μαρινάκη (1-0).

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του ματς και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 52ʼ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιαλούση. Στην παράβαση υπέπεσε ο Σαλούστρος που ανέτρεψε τον Κώστα Χρηστάκη.

Στο 61ʼ ο Γιαλούσης σκόραρε εκ νέου όταν με κεφαλιά σημείωσε το 1-2. Στη συνέχεια πήρε το όπλο του ο Κώστας Χρηστάκης. Με εκτέλεση φάουλ στο 64ʼ από πλάγια θέση πέτυχε το 1-3 για το Μαραθώνα.

Ο Χαλκιαδάκης με σουτ μείωσε σε 2-3 στο 83ʼ όμως ο Χρηστάκης κέρδισε νέο πέναλτι στο 84ʼ το οποίο αξιοποίησε ο ίδιος διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.

Ο Αλμυρός τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες καθώς ο Στρατήγης Κ. αποβλήθηκε στο 79ʼ με 2η κίτρινη κάρτα.

Άριστος στα καθήκοντά του ο Μιχάλης Κουκουλάκης που σφύριξε το ματς.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Καλαϊτζάκης, Κοκκινάκης, Σαλούστρος, Μαρινάκης (66ʼ Κουρλετάκης) Φανιουδάκης, Φανουράκης, Κλαπάκης (80ʼ Χαλκιαδάκης) Σασλής, Στρατήγης Π., (78ʼ Παντερής Ν.) Στρατήγης Κ., Καλλιπολίτης.

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Κερεντζής, Βολιτάκης, Κτιστάκης, Τζανής, Μπουγαδάκης, Νηστικάκης (85ʼ Μιχελουδάκης) Γιαλούσης (76ʼ Σουτζής) Χρηστάκης Κ., Παπαδόπουλος (88ʼ Σερλιδάκης) Φιλοξενίδης, Δαριβιανάκης.