Την απόκτηση του Κοσμίν Μπαρκαουάν ανακοίνωσε χθες ο Φανούρης Βατσινάς, προαναγγέλοντας επίσης την μεταγραφή δυο διεθνών ποδοσφαιριστών, ο ένας εκ των οποίων θα είναι τερματοφύλακας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ δεν έκανε χθες την έκπληξη αφού ούτε καν την μεταγραφή του Κώτσιου ανακοίνωσε, προφανώς γιατί δεν έχει ακόμα κλείσει 100% αλλά ανέβασε τις προσδοκίες κάνοντας λόγο για την απόκτηση ενός διεθνούς τερματοφύλακα και ενός ακόμα διεθνή παίκτη, τους οποίους βεβαίως δεν κατονόμασε.

“Οπως γνωρίζετε ήδη έχουμε κλείσει Πόποβιτς και Μπαρκαουάν, ενώ από λεπτό σε λεπτό κλείνουμε και διεθνή τερματοφύλακα και ένα ακόμα διεθνή παίκτη. Οταν όμως δεν έχουν πέσει οι υπογραφές δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω”, τόνισε ο πρόεδρος παρατείνοντας την αγωνία του κόσμου.

Ο κ. Βατσινάς στην ομιλία του απέφυγε να αναφερθεί ακόμα και στο θέμα Σταθόγλου, δήλωσε όμως ότι “έχει ξεκινήσει προσπάθεια αναγέννησης, έχουμε αποκτήσει ήδη πολλά ταλέντα αλλά δεν θα μείνουμε εκεί”.

Πάντως οι πληροφορίες λένε ότι τόσο ο Σταθόγλου όσο και ο Κώτσιος έχουν συμφωνήσει με τον ΟΦΗ αλλά δεν ανακοινώνονται ακόμα για τυπικούς λόγους. Οσον αφορά τους δυο διεθνείς στον ΟΦΗ κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, ωστόσο κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν Γερμανό τερματοφύλακα (η “Π” από χθες έγραψε ότι έχει προταθεί ο Μπούτ) και για ένα μέσο με θητεία στο γερμανικό πρωτάθλημα. Και οι δυο αποτελούν επιλογές του Ράινερ Μάουρερ.



Ενίσχυση



Πάντως στην ομιλία του ο Φανούρης Βατσινάς υποσχέθηκε ενίσχυση. “Στόχος μας είναι-είπε-να ενισχύσουμε την ομάδα μας στο μέτρο του δυνατού και σύμφωνα με τις οικονομικές μας δυνατότητες με παίκτες που θέλουν να φορέσουν τη φανέλα του ΟΦΗ. Στο ποδόσφαιρο δεν γίνονται θαύματα αλλά εμείς θέλουμε να προχωρούμε με σταθερά βήματα και να παρουσιαζόμαστε όλο και πιο δυνατοί”.

Ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ ευχαρίστησε τους χορηγούς για την προσφορά τους και επεσήμανε ότι “η ομάδα ανήκει σε όλους που την αγαπούν. Η ιστορία δεν σταματά ούτε στην μεγαλύτερη αποτυχία ούτε στη μεγαλύτερη επιτυχία. Εμείς είμαστε εδώ, συνεχιστές αυτής της ιστορίας που άρχισε το 1925 και η εκδήλωση αυτή έχει ξεχωριστή σημασία γιατί είμαστε κοντά σε ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα”.

Μαζί με τον πρόεδρο ήταν και ο αδελφός του Μανόλης Βατσινάς ενώ το παρόν έδωσαν και παλιοί παράγοντες του ΟΦΗ, μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρόεδρος Νίκος Δουλουφάκης.



Τα αμπονέ

Στην χθεσινή εκδήλωση παρουσιάστηκαν και τα διαρκείας για τη νέα περίοδο. Οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με τις θέσεις. Ξεκινούν από 150 ευρώ και φτάνουν μέχρι 600 ευρώ, ενώ τα οικογενειακά χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες (675, 810 και 1.620 ευρώ για τις θέσεις των VIP).