Μπορεί τα προβλήματα τραυματισμών να είναι και πάλι πολλά αλλά παρόλα αυτά ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς παρουσιάζεται αισιόδοξος ενόψει της αναμέτρησης του Ατρομήτου με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου υποστήριξε χθες ότι οι παίκτες που έχει στο έμψυχο δυναμικό μπορούν να καλύψουν επάξια τα κενά όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.
«Είναι δύσκολο ματς αλλά εμείς όπου και αν παίζουμε έχω πει και στο παρελθόν ότι μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Οι απουσίες πλέον δεν μας επηρεάζουν καθώς οι παίκτες που έχουμε μπορούν να καλύψουν επάξια όλα τα κενά. Έτσι και αυτή τη φορά θα πάμε στο Ηράκλειο με προβλήματα όμως είμαι αισιόδοξος γιατί οι παίκτες μου γνωρίζουν πως πρέπει να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός τόσο δύσκολου αγώνα».
Καταλήγοντας ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς αναφέρθηκε και στον αντίπαλο λέγοντας: «Ο Εργοτέλης έχει δείξει σε ολόκληρο το δεύτερο γύρο ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Κέρδισε μέσα στη Θεσσαλονίκη τον Ηρακλή και έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στους αγώνες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Είναι αρκετά ανεβασμένος αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι και πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».
Στα αγωνιστικά σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε χθες ο Ρομπέρτο Μερίνο προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιο στάδιο βρίσκεται η πορεία της αποθεραπείας του. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής θα ανακοινωθούν αύριο από το ιατρικό επιτελείο της ΠΑΕ.
Στο μεταξύ στην χθεσινή προπόνηση που έγινε στο γήπεδο του Περιστερίου δεν έλαβαν και πάλι μέρος οι Ραγκουέλ, Άντερσον, Γελαδάρης οι οποίοι υποβλήθηκαν σε τεσρ ετοιμότητας και αποφασίστηκε να κάνουν ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να μην σημειωθεί καμία ανεπιθύμητη υποτροπή στα τραύματά τους. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Κοκότοβιτς.

