Σʼ ένα... τελικό όλοι θέλουν να αγωνιστούν και από τον κανόνα αυτό δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση οι Χατζί και Ογκνιένοβιτς.

Οι δυο ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη ανέβασαν... ρυθμούς στην χθεσινή προπόνηση δείχνοντας ότι θέλουν πάση θυσία να αγωνιστούν στον κρισιμότατο αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο, γεγονός που αναμένεται να επιβεβαιωθεί σήμερα. Τόσο ο Σέρβος επιθετικός όσο και ο Αλβανός μεσοαμυντικός, η παρουσία των οποίων είναι απαραίτητη με αντίπαλο την ομάδα του Περιστερίου θα επιδιώξουν να “φορτσάρουν” σήμερα και αν δεν νιώσουν ιδιαίτερες ενοχλήσεις, τότε θα τεθούν στη διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου. Πάντως η προσπάθεια των δυο ποδοσφαιριστών να προλάβουν το ματς δείχνει και τον τρόπο με τον οποίο στον Εργοτέλη αντιμετωπίζουν την κυριακάτικη αναμέτρηση. Κάτι παρόμοιο φαίνεται και στις δηλώσεις των παικτών, καθώς άπαντες κάνουν λόγο για ένα… τελικό.

“Πρέπει από εδώ και στο εξής, κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε σαν τελικό. Να μπαίνουμε στο γήπεδο και να δίνουμε και την ψυχή μας για να καταφέρουμε να σώσουμε την ομάδα. Πάντα πρέπει να είμαστε έτοιμοι 100% τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά”, είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Φραγκουλάκης μιλώντας στον Κρήτη Σπορ Fm και συμπλήρωσε “Το πρόγραμμα μας ευνοεί, καθώς έχουμε στο Παγκρήτιο τον Ατρόμητο, τη Λάρισα, την Καλαμαριά, αλλά και το Αιγάλεω. Για να κατακτήσουμε βέβαια τους τρεις βαθμούς στα παιχνίδια αυτά που έχουμε μπροστά μας, θα πρέπει να ιδρώσουμε. Δεν μπορείς να πεις ότι επειδή οι αγώνες αυτοί είναι στο Ηράκλειο, έχεις ήδη κατακτήσει τη νίκη. Οι αντίπαλοί μας δεν θα έρθουν εδώ με κατεβασμένα χέρια, αλλά σίγουρα η έδρα είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς. Οι αγώνες αυτοί θα είναι σταθμός για εμάς, αλλά δεν κοιτάμε βέβαια μόνο αυτά. Δεν μπορούμε να πούμε ότι κόντρα σε Παναθηναϊκό και Κέρκυρα θα πάμε να χάσουμε, αλλά για να πάρουμε αυτό που θέλουμε δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου. Πρέπει να είμαστε συνέχεια στην …πρίζα όπως λέει και ο προπονητής μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Ατρόμητο. Ο αντίπαλός μας έχει καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές, όπως ο Λουτσιάνο, που και φέτος δίνει το κάτι παραπάνω στην ομάδα του, αλλά και οι Λαζανάς και Μιχαηλίδης. Αν όμως εμείς ξαναβρούμε τον καλό μας εαυτό, αυτόν που έχουμε δείξει στον δεύτερο γύρο και παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”.



Θερμή φιλοξενία



Πολύ όμορφες στιγμές πέρασε χθες η αντιπροσωπεία του Εργοτέλη που βρέθηκε στην Ιεράπετρα. Επικεφαλής ήταν ο αντιπρόεδρος Απόστολος Παπουτσάκης και μαζί του ταξίδεψαν από τη διοίκηση ο κ. Δασκαλάκης και ο συνεργάτης κ. Ορφανός. Στη λασιθιώτικη πόλη βρέθηκαν επίσης, ο προπονητής Νίκος Καραγεωργίου, εκ των αρχηγών Παναγιώτης Κορδονούρης, αλλά και οι Κοιλιάρας, Πόζα,Γιάντσουκ. Στο Σχολείο δόθηκε μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των ποδεοσφαιριστών καθώς και αθλητικό υλικό. Στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα σε ταβέρνα της παραλίας που πρόσφερε ο διευθυντής της εταιρείας "Διεθνής Ένωσις" στην πόλη κ. Πατεράκης, όπου ήταν παρόντες ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Ιεράπετρας, ενώ εκπροσωπήθηκε και η ομάδα μπάσκετ της Ιεράπετρας. Η ΠΑΕ Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης με ανακοίνωση της, τους ευχαριστήσει όλους για τη φιλοξενία.