Η μεγάλη κλάση κάποιων ποδοσφαιριστών που διαθέτει ο Μοχός, “μίλησε” σʼ ένα ακόμα παιχνίδι.

Το Σάββατο στον Αγιο Μύρωνα οι πρωτοπόροι πραγματοποίησαν άσχημη εμφάνιση, κατάφεραν όμως να αποδράσουν με τη νίκη (1-3) χάρη στις εμπνεύσεις του Αντώνη Κεφαλούκου και της παρέας του.

Ο Ραύκος προηγήθηκε στο σκορ στο 20ʼ όταν ο Μάρκου με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Ξημεράκη γράφοντας το 1-0. Τα λεπτά κυλούσαν, ο Μοχός έδειχνε παγιδευμένος και όλα συνηγορούσαν πως η μεγάλη έκπληξη είναι προ των πυλών. Στο τελευταίο όμως 20λεπτο οι έμπειροι παίκτες του Μοχού πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Ετσι, στο 71ʼ ο Κεφαλούκος με σέντρα - σουτ ξεγέλασε το Χρονάκη ισοφαρίζοντας σε 1-1. Λίγο αργότερα, στο 73΄, ο Μαλαδάκης σούταρε, ο Χρονάκης απέκρουσε προσωρινά και ο Καρβελάς που καιροφυλακτούσε, έκανε το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 84ʼ ο Κεφαλούκος με εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό πλασέ. Καλή η διαιτησία του Κοκκινάκη.

ΡΑΥΚΟΣ: Χρονάκης, Τσαρδέλης (60ʼ Φουρναράκης), Γεωργόπουλος, Θεοδωράκης, Πυροβολάκης, Λουκά, Σερέπετσης, Παναούσης, Ζανελάρης, Μάρκου, Κούρτι (75ʼ Μανιαδάκης).

ΜΟΧΟΣ: Ξημεράκης, Ψαράκης, Παντζαρίδης (85ʼ Στώτης), Πατούνας Δ., Οικονομάκης, Αλαμπί, Κυριακάκης (65ʼ Μαλαδάκης), Καρβελάς, Πατούνας Ν. (80ʼ Κρητικάκης), Νταουσιάνης, Κεφαλούκος.