
Αν επισκεφθείτε το Lido Soccer, που βρίσκεται στην περιοχή Τρεις Βαγιές (δίπλα στο Δασαρχείο), θα διαπιστώσετε ότι τα πάντα φέρουν τη σφραγίδα των σύγχρονων απαιτήσεων και της τελειότητας. Παρόμοιες εγκαταστάσεις θα τις ζήλευαν και οι μεγαλουπόλεις της Ευρώπης. Είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς μέσα σε λίγες γραμμές όχι μόνο τις εγκαταστάσεις αλλά και το τι προσφέρει το Lido Soccer, τόσο σ’ αυτούς που πάνε για άθληση, όσο και στον απλό επισκέπτη, ο οποίος θέλει να πάει εκεί για να απολαύσει τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό του. Στα αξιοσημείωτα είναι η διοργάνωση παιδικών πάρτι επιπέδου, για γενέθλια, βαπτίσεις και άλλες εκδηλώσεις. Επίσης ότι υπάρχει οργανωμένο ιατρείο με καρδιογράφο και απινιδωτή, ενώ πιο σημαντικό το ότι βρίσκεται γιατρός επί 24ώρου βάσεως. Μια απαρίθμηση των εγκαταστάσεων θα κάνουμε για μια... σφαιρική ενημέρωση, αλλά μια επίσκεψή σας θα σας δώσει εντυπωσιακές παραστάσεις, κάτι που (κατά κάποιο τρόπο) επιχειρούμε με τις δημοσιευόμενες φωτογραφίες.
• Γήπεδο 11Χ11 με πέτρινη κερκίδα χωρητικότητας 250 ατόμων.
• Δύο γήπεδα 8Χ8 μεγάλων διαστάσεων.
• Ένα εκπληκτικό γήπεδο, το μοναδικό στην Ελλάδα, 8Χ8 που είναι σκεπαστό για απόλυτη προστασία από τη βροχή, τον ήλιο, τη ζέστη.
• Όλα τα γήπεδα διαθέτουν τελευταίας γενιάς πλαστικό τάπητα, μαλακό, αντικραδασμικό, αντιολισθηρό.
• Πολυτελή αποδυτήρια με ενδοδαπέδια θέρμανση, άνετους χώρους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλουμένων.
• Γυμναστήριο πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα ενδυνάμωσης και το γνωστό Power Plate.
• Επτά ξενώνες φιλοξενίας παιδικών και ανδρικών ομάδων.
• Καφετέρια - εστιατόριο, με όλα τα κομφόρ και τεράστια αίθουσα.
Όλα αυτά, είναι τα... άψυχα. Υπάρχει όμως και το έμψυχο δυναμικό, το οποίο έχει επιλέξει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με ιδιαίτερη προσοχή: έμπειροι προπονητές, άριστα γνώστες του αντικειμένου, εργοφυσιολόγος, διαιτολόγος και γιατρός, για την παρακολούθηση της εξέλιξης των αθλητών. Άριστα καταρτισμένο και ευγενέστατο και το προσωπικό που εργάζεται στα γραφεία, στην καφετέρια και στους χώρους άθλησης.

