Ρεπορτάζ: Μανόλης Χρονάκης

Ένα...δώρο για το Ηράκλειο έφερε μαζί του ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης, στην χθεσινή κλήρωση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Ο “ισχυρός άνδρας” της Ομοσπονδίας ανακοίνωσε ότι ο πρώτος υγειονομικός σταθμός για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που θα δημιουργηθεί στην Ελλάδα, θα έχει ως “έδρα” το Ηράκλειο και μάλιστα σύντομα θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες. Ο κ. Γκαγκάτσης μίλησε ακόμα για οικονομική αυτοτέλεια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ενώ εξέφρασε την σιγουριά του για την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Κατά τʼάλλα η χθεσινή κλήρωση, που διενεργήθηκε στο υπερπολυτελές και φιλόξενο ξενοδοχείο Star Βeach στη Χερσόνησο είχε... πολυτέλεια, βραβεύσεις, εκπλήξεις και δώρα στους εκπροσώπους των ομάδων.

Επίσης είχε και πολλές επίσημες παρουσίες αφού, πλην του Βασίλη Γκαγκάτση το “παρών” έδωσαν ο βουλευτής Ηρακλείου Μ. Στρατάκης, ο νομάρχης Ηρακλείου Δ. Σαρρής, ο δήμαρχος Ηρακλείου Ι. Κουράκης, ο δήμαρχος Μαλίων Κ. Λαγουδάκης ο προπονητής του ΟΦΗ Ράινερ Μάουρερ, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ι. Σφακιανάκης, ο πρόεδρος και ο προπονητής του Εργοτέλη, Γ. Σουλτάτος και Ν. Καραγεωργίου, ο πρόεδρος του Ερ. ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης και φυσικά η πλειοψηφία των παραγόντων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία της κλήρωσης κινήθηκε με γρήγορα βήματα και καθοριστική συμβολή σʼαυτό είχε ο ΔΑΟΗ και τα στελέχη του που είχαν την ευθύνη.

Ματς - “φωτιά”

Ματς - “φωτιά” έβγαλε η κλήρωση του Κυπέλλου καθώς θα αναμετρηθούν ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, Μινωική - ΑΟΤ και Αλμυρός - Χερσόνησος. Ο Ηρόδοτος θα φιλοξενηθεί από τον ΟΦΑ ενώ ο ΠΑΝΟΜ θα υποδεχθεί τον Κεραυνό.