
Την δεύτερη λοιπόν ημέρα των αγώνων διασταύρωσαν τα ξίφη τους οι Μοχός, ΠΑΟΚ και Αυγενική, που ήταν οι νικητές της πρώτης ημέρας.
Μετά από κλήρωση, ο Μοχός αναμετρήθηκε με τον ΠΑΟΚ και πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Φινοκαλιώτης με κεφαλιά στο 24ʼ έπειτα από σέντρα του Στώτη.
Οι δύο ομάδες, παρά την αφόρητη ζέστη αλλά και το γεγονός ότι είναι ανέτοιμες καθώς ακόμα βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας, προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο προκειμένου να ικανοποιήσουν και τους λιγοστούς, είναι η αλήθεια, φιλάθλους που έδωσαν το “παρών” στις εξέδρες του γηπέδου της ΑΕΚ στον Καρτερό. Ο Μοχός ήταν λοιπόν καλύτερος και κατάφερε να κρατήσει τη νίκη απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που σίγουρα προβλημάτισε με την συνολική του απόδοση στο τουρνουά.
Βέβαια η ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη έχει αρκετό χρόνο ακόμη μπροστά της προκειμένου να διορθώσει τα κακώς κείμενα, όμως αναμφίβολα κάποιες επιπλέον προσθήκες στο ρόστερ της, κρίνονται αναγκαίες.
Στη συνέχεια ο Μοχός έπαιξε με την Αυγενική την οποία επίσης νίκησε με 1-0. Σκόρερ αυτή τη φορά ήταν ο Αντώνης Κεφαλούκος ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Στώτη και σε μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Πετράκη.
Λιγά λεπτά αργότερα η Αυγενική κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μιχάλης Λεκάκης χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ισοφαρίσει καθώς σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μοχού.
Στο τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά αναμετρήθηκαν ο ΠΑΟΚ με την Αυγενική. Ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 25ʼ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Αυγενικής χαρίζοντας τη νίκη στην Κρουσανιώτικη ομάδα με 1-0.
Έτσι ο Μοχός με δύο νίκες πήρε τον τίτλο ενώ δεύτερος τερμάτισε ο ΠΑΟΚ και τρίτη η Αυγενική.
Την απονομή του Κυπέλλου στους παίκτες του Μοχού έκανε εκ μέρος της ΕΠΣΗ ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Γιάννης Βασιλάκης.
Οι συνθέσεις με τις οποίες αγωνίστηκαν οι τρεις ομάδες στο τουρνουά, ήταν οι εξής:
ΜΟΧΟΣ: Γαυγιωτάκης, Οικονομάκης, Πατούνας Δ., Στώτης, Ψαράκης, Αλαμπί, Φινοκαλιώτης, Καρβελάς, Πατούνας Ν., Μαλαδάκης, Κεφαλούκος.
Έπαιξαν και οι: Γιακουμάκης, Πεπονάκης, Διαμαντάκης Μ., Πιτερός, Σάλας.
ΠΑΟΚ: Φλωρόπουλος, Κοντάκος, Κάββαλος, Τσαβολάκης, Ξυδάκης, Κουράκης, Νοικοκυράκης, Τσατσαρωνάκης, Θεοδωράκης, Κάτελας, Μακατουνάκης Εμμ.
Έπαιξαν και οι: Γωνιανάκης, Καμπάς, Μακατουνάκης Μ., Λεπίδας, Κουράκης, Λεμονάκης, Στρατήγης, Τσαγκαράκης.
ΑΥΓΕΝΙΚΗ: Πετράκης, Παυλάκης, Αθανασάκης, Κοσμαδάκης, Σταυρουλάκης, Προκοπάκης, Λεκάκης, Κανάκης, Κισσανδράκης, Μπολάκης, Σπινθουράκης.
Έπαιξαν και οι: Τυράκης, Βλαχάκης, Σέντας, Βλαχογιαννάκης, Σφακιανάκης, Σπάλας.