Πρώτο δείγμα θετικό για τον ΠΟΑ ο οποίος στο παρθενικό του φιλικό για τη νέα περίοδο επικράτησε με 3-1 της Μινωικής στο Ατσαλένιο.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης είχε την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από την ομάδα του αγωνιζόμενη παρά το γεγονός ότι το τεστ έγινε κόντρα σ’ένα αντίπαλο μικρότερης δυναμικότητας.

Στο φιλικό του Σαββάτου δοκιμάστηκαν οι Γιαχρίτσης και Τσιρινάκος οι οποίοι προπονούνται με τον ΠΟΑ και ίσως ένας εκ των δυο να αποκτηθεί. Αμφότεροι είναι νεαροί σε ηλικία (20 χρονων) ο Γιαχρίτσης παίζει ως μεσοεπιθετικός και ο Τρισινάκος ως αμυντικός και οι δυο από την αριστερή πλευρά. Μάλιστα ο πρώτος που προέρχεται από τον Λεβαδειακό πέτυχε το πρώτο γκολ του ΠΟΑ στο 50’ με απευθείας φάουλ ισοφαρίζοντας το γκολ του Ανιάγκμπε από το πρώτο ημίχρονο.

Τα άλλα δυο γκολ σημείωσαν οι Αργέντης (60’), Κοζυράκης (90’).

Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν οι Ρουμπάκης (30’ Αθανασίου), Πετράκης, Ανυφαντάκης, Διγενής, Τσιρινάκος, Σουτζής, Πολεμαρχάκης, Αποστολάκης, Μιχελάκης, Καλομοίρης, Ουμ.

Στο β’ 45λεπτο αγωνίστηκαν οι Αθανασίου (60’ Μακαρώνας), Λεκάκης, Κοζυράκης, Φράγκος, Ματθαιάκης, Χατζηανδρέου, Ορφανουδάκης, Γιαννιτσανάκης, Γιαχρίτσης, Αργέντης, Κοζυράκης.

Το επόμενο φιλικό είναι με τον Μοχό στις 14 Αυγούστου ενώ θα παίξει ακόμα με ΠΑΝΟΜ στις 17 με Αστέρα Ρ. στις 20 και υπάρχει πιθανότητα να γίνει και ένα φιλικό με τον ΟΦΙ στην Ιεράπετρα το Σάββατο 12 Αυγούστου.