Μετά τη Γενική Συνέλευση των μελών του “Ηράκλειο” ΟΑΑ όπου εγκρίθηκε η απορρόφηση του Μίνωα, ο σύλλογος προχώρησε χθες στην ανακοίνωση της συμφωνίας με τον επιχειρηματία Σπύρο Στεφανάκη, ιδιοκτήτη και πρόεδρο της αλυσίδας καταστημάτων “ARIA’S EVERYTHING 1,5 ευρώ” για τη χορηγία όλων των τμημάτων.

“Η παρουσίαση των ομάδων και των νέων εμφανίσεων με την προσθήκη του χορηγού καθώς και ο αγιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο, θα γίνουν αμέσως μετά την έναρξη της προετοιμασίας, παρουσία του ίδιου του κ. Στεφανάκη και της διοίκησης του “Ηράκλειο Ο.Α.Α.” σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανωθεί γι’αυτό το σκοπό”, αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου.

Οι έφηβοι

Την πέμπτη θέση θα διεκδικήσει η Εθνική των εφήβων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται σε Αμαλιάδα, Κρέσταινα και Αργοστόλι. Μολονότι βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 17 πόντους διαφορά, η ομάδα του Μάνου Μανουσέλη κατάφερε να ξεπεράσει το "εμπόδιο" της Βουλγαρίας, την οποία νίκησε με 71-69, σε αγώνα για τις θέσεις 5-8.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η Εθνική θα αντιμετωπίσει σήμερα (4.45 μ.μ.) τη Σερβία/Μαυροβούνιο με "έπαθλο" την πέμπτη θέση της διοργάνωσης και, παράλληλα, την απευθείας πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ήττα γνώρισε εξάλλου και στη δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων η Εθνική Ελλάδας. Αυτή τη φορά θύτης ήταν η Σλοβακία, η οποία επιβλήθηκε της ελληνικής ομάδας με 76-53.

Στα μεταγραφικά της Α1, ο Ολυμπιακός, ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Αμερικανού πλέι μέικερ Σκούνι Πεν.