Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο ΚΟΗ μετά τις επιτυχίες του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης κορασίδων Α’, που έγινε στην πόλη μας.

Χρυσό στο κόμπο, δύο αργυρά σε σόλο και ντουέτο, τρια αργυρά σε σόλο, ντουέτο, ομαδικό και πολυνίκης σύλλογος με 155 β. είναι τα... παράσημα του συλλόγου από αυτην την διοργάνωση, τρια παραπάνω εν σχέσει με το 2003.

Και αυτό που εξέπληξε ευχάριστα τον σύλλογο δεν ήταν τα μετάλλια σε ομαδικό ή σε σόλο και ντουέτο, αλλά το χρυσό στο κόμπο (10 αθλήτριες και είναι μια σύνθεση του ομαδικού, σόλο και ντουέτο). “Ξέρουμε ότι θα παίρναμε μετάλλιο στο ομαδικό όχι όμως και στο κόμπο που το καλλιεργούμε ένα μόλις χρόνο. Ήταν για μας μια μεγάλη έκπληξη.

Γενικά όλα τα μετάλλια έδειξαν ότι οι πολλές ώρες δουλειάς μας δεν πήγαν χαμένες” μας είπε η προπονήτρια συγχρονισμένης του ΚΟΗ Λέλα Μαμιαούρι.

Πού οφείλεται όμως αυτή η επιτυχία; “Μα στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο.

Και αυτή η δουλειά βγήκε τώρα. Οι αθλήτριες έχουν μέλλον αλλά το βασικό είναι ότι τα μικρά παιδιά μας βλέπουν αυτές τις επιτυχίες και βάζουν στόχους. Έτσι όσο υπάρχουν επιτυχίες θα υπάρχουν νέα παιδιά και ο σύλλογος μας, το Ηράκλειο θα ακούγεται στην Ελλάδα” εξηγεί η προπονήτρια που από την πρώτη μέρα ιδρύσεως του τμήματος (18/6/1997) βρίσκεται στον ΚΟΗ. Ποιό το όνειρο της; “Να δω αθλήτριες μας να αγωνιστούν με την Εθνική σε μεγάλες διοργανώσεις αλλά κυρίως σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Επίσης να παραμείνουμε μια πολύ καλή ομάδα και να έχουμε συνέχεια”.Ο Κιρμιτζόγλου

στη ΜαγιόρκαΜε 16 κολυμβητές/τριες στην αποστολή, αναχωρεί σήμερα για τη Μαγιόρκα, η Εθνική μας ομάδα εφήβων/νεανίδων, για το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται εκεί (6-9 Ιουλίου).

Μεταξύ των αθλητών που θα συμμετάσχουν είναι ο Σταύρος Κιρμιτζόγλου του Ιωνικού που θα πέσει στα 50μ. 100μ. ελεύθερο. Ως γνωστό ο Κιρμιτζόγλου προπονείται στον ΚΟΗ υπό τις οδηγίες του κ. Γκολομέεβ.