Η περίπτωση δανεισμού του Γεωργόπουλου και η κατηγορηματική, όπως υποστηρίζουν οι Ατσαλενιώτες, άρνηση του Εργοτέλη άνοιξαν τους... ασκούς του Αιόλου.

Οι δύο ομάδες της πόλης μας δεν έχουν βέβαια τα τελευταία χρόνια τις καλύτερες σχέσεις, όμως για μια ακόμα φορά οδηγούνται στα... χαρακώματα.

Χθες ο γενικός αρχηγός του ΠΟΑ Στράτος Γεωργιάδης με επιστολή του στην “Π” αναφέρεται στο θέμα και κάνει λόγο για αναμενόμενη στάση από πλευράς Εργοτέλη. Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής: “Ο Εργοτέλης δεν θα έδινε τον Γεωργόπουλο στον ΠΟΑ.

Ήταν αναμενόμενο αφού είναι γνωστά τα συναισθήματα που τρέφουν οι παράγοντές του για το σωματείο του Ατσαλένιου. Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι συνεχώς προσπαθούν να ενισχύσουν ομάδες που είναι αντίπαλοι του ΠΟΑ όπως ο ΠΑΝΟΜ και η Ιωνία.

Θα πρέπει όμως να γνωρίζουν ότι εμείς δεν κάναμε καμία κίνηση αλλά αυτοί που “ενόχλησαν” τον ΠΟΑ ήταν ο πατέρας Γεωργόπουλος και ο ίδιος ο παίκτης.

Μάλιστα το παιδί έκανε και δηλώσεις ότι θέλει να έρθει σε μας και θα πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για τα καλά του λόγια αλλά και για την προτίμησή του στον ΠΟΑ.

Μάλιστα με την ευκαιρία θέλω να εκφράσω και την απορία μου γιατί σε ανυπόγραφο σχόλιο άλλης εφημερίδας αναφέρεται ότι ουδέποτε ο πατέρας του παίκτη μεσολάβησε για να έρθει το παιδί στον ΠΟΑ.

Ας ρωτήσουν τον ίδιο πόσες φορές επικοινώνησε μαζί μου και μετά να κάνουν σχόλια. Αυτά για την κατάσταση της αλήθειας”.