Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης ήταν η 10η μεταγραφή του Εργοτέλη ο οποίος σύντομα θα συμπληρώσει την...11αδα καθώς καθ’οδόν βρίσκεται και ένας Βραζιλιάνος μέσος.

Οι “κιτρινόμαυροι” κάτω από άκρα μυστικότητα παρατηρούσαν όλες αυτές τις εβδομάδες διακριτικά την περίπτωση του Μιχάλη Φραγκουλάκη ο οποίος έπαιζε δανεικός στον ΠΟΑ, επέστρεψε στον ΟΦΗ αλλά δεν...στέριωσε. Οι “ασπρόμαυροι” ήθελαν να τον δώσουν ξανά δανεικό, ο ίδιος πίεζε να μείνει ελεύθερος αφού γνώριζε το ενδιαφέρον του Εργοτέλη και έτσι τελικά έγινε. Ο νεαρός αριστεροπόδαρος μέσος “απεγκλωβίστηκε” από τον ΟΦΗ και μέσα σε λίγα λεπτά υπέγραψε 4ετες συμβόλαιο με τους “κιτρινόμαυρους”. Το επόμενο βήμα του Εργοτέλη είναι η απόκτηση ενός ακόμα μέσου το όνομα του οποίου θα προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση. Σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι Βραζιλιάνος και αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή χώρα, η Εθνική ομάδα της οποίας βρίσκεται στην ημιτελική φάση του Μουντιάλ. Περισσότερα δεν έγιναν γνωστά, παρά μόνο ότι το αργότερο αύριο θα έχει κλείσει το θέμα.

Κατά τ’άλλα η χθεσινή πρωινή προπόνηση στο Πήλιο έγινε υπό βροχή, όμως τα χαμόγελα των “κιτρινόμαυρων” δεν κράτησαν πολύ αφού η ένταση της βροχής αυξήθηκε και η απογευματινή προπόνηση αναβλήθηκε. Στο Πήλιο αναμένεται να πάνε αύριο και οι Τάσιτς-Φραγκουλάκης.