Ολοκληρώνει τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την Α2 πόλο ο ΟΦΗ που υποδέχεται σήμερα (4.15 μ.μ., Λίντο) τον ΝΟ Ρεθύμνου.

Το παιχνίδι είναι βαθμολογικά αδιάφορο για τον ΟΦΗ που έχει εξασφαλίσει την παραμονή του,ωστόσο όπως δηλώνει ο τεχνικός της ομάδας, Χάρης Ζουράρης στόχος του ΟΦΗ θα είναι η νίκη.

«Πάμε να κάνουμε ένα καλό ματς και να κερδίσουμε. Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να κλείσουμε όμορφα τη χρονιά μέσα στην έδρα μας. Στην διάρκεια του αγώνα θα χρησιμοποιήσω και κάποιους μικρούς σε ηλικία παίκτες, έτσι ώστε να έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να πάρουν εμπειρίες», τόνισε ο κ. Ζουράρης. Στο αγωνιστικό μέρος ο Χριστοφίδης έχει πρόβλημα τραυματισμού στον αγκώνα και δεν θα παίξει ενώ αμφίβολος είναι ο Γεωργακόπουλος λόγω ενός μικροτραυματισμού στο χέρι.

Το ματς θα διευθύνουν οι Κωνσταντινίδης - Σταυρίδης.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του ομίλου παραμονής συμπληρώνει η αναμέτρηση ΧΑΝΘ - Ιωνικός.Τουρνουά και ημερίδαΤουρνουά μίνι Παίδων στο κολυμβητήριο Ηρακλείου και ενημερωτική ημερίδα για το άθλημα του πόλο

στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου διοργανώνει στις 9-11 Ιουνίου ο ΟΦΗ σε συνεργασία με τον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Ηρακλείου. Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν ο ΟΦΗ, οι Αργοναύτες, ο ΝΟ Χανίων, ο Πανιώνιος, ο ΚΟΗ και ο Νηρέας Χαλανδρίου. Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία αυτή ο έφορος των Ακαδημιών πόλο, Φάνης Κοκκινάκης τόνισε: «Ο ΟΦΗ έχει την δική του προσφορά και ιστορία στον αθλητισμό της πόλης από το 1925. Σε συνεργασία με τον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Ηρακλείου υλοποιεί πρόγραμμα βελτίωσης και ανάπτυξης του αθλήματος της υδατοσφαίρισης με την οργάνωση ημερίδας ενημέρωσης για το άθλημα και τουρνουά μικρών αθλητών. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ηρακλείου για τη μεγάλη και καθοριστική συμβολή στο εγχείρημα αυτό που αποδεικνύει την κατανόηση και την ευαισθησία που έ

χει για τον αθλητισμό της πόλης μας. Καλωσορίζουμε τις ομάδες των σωματείων ΚΟΗ, Αργοναυτών, ΝΟ Χανίων, Πανιωνίου και Νηρέα Χαλανδρίου που συμμετέχουν στην διοργάνωση αυτή και συγχαίρουμε εκτός του Δ.Σ. αυτών, όλους τους εμπλεκόμενους στην προσπάθεια διάδοσης του αθλητισμού. Τέλος άξια επαίνων είναι η συμβολή των προσκεκλημένων ομιλητών στην ημερίδα ενημέρωσης κυρίων: Αναστασίου Δούμπα, Νικολάου Βλαζάκη, Περικλή Δαμάσκου, και Γιάννη Γιαννουρή, τους οποίους καλωσορίζουμε και ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους».

Εκτός λοιπόν από το τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Λίντο, θα διοργανωθεί και μια ημερίδα ενημέρωσης στο κλειστό του ΒΑΚ την Παρασκευή 9 Ιουνίου.

“Σκοπός μας είναι τα μικρά παιδιά του Ηρακλείου να γνωρίσουν το αντικείμενο, γι’αυτό και έχουμε στείλει προσκλήσεις σ’όλα τα σχολεία προκειμένου να συμμετάσχουν” επισημαίνει ο Φ. Κοκκινάκης.