Αλλαξε ομάδα, όχι όμως και πόλη ο Σήφης Δασκαλάκης. Ο 24χρονος γκολκίπερ αποτελεί παρελθόν για τον ΟΦΗ και παρόν αλλά και μέλλον για τον Εργοτέλη, με τα χρώματα του οποίου θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Δασκαλάκης υπέγραψε χθες το πρωί το συμβόλαιό του με τους “κιτρινόμαυρους” αποτελώντας την τέταρτη μεταγραφή τους μετά τους Χατζί, Τάσιτς και Μπουέλε. Το οικονομικό μέρος της συμφωνίας δεν έγινε γνωστό αλλά ο Δασκαλάκης τόνισε χθες ότι επέλεξε τον Εργοτέλη γιατί θέλει να αγωνίζεται.

“Ο Εργοτέλης ήρθε για να μείνει στην κατηγορία. Η ομάδα ενισχύεται κάθε μέρα, γνωρίζομαι με όλα τα παιδιά και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ηρθα στον Εργοτέλη με σκοπό να παίξω βασικός. Σίγουρα ο Πόζα είναι πολύ καλός τερματοφύλακας αλλά ο ανταγωνισμός μπορεί να κάνει μόνο καλό στην ομάδα” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ηρακλειώτης γκολκίπερ ενώ αναφερόμενος στον ΟΦΗ:

“Είμαι πολύ δεμένος με τον ΟΦΗ. Εξάλλου όλοι ξέρουν ότι ξεκίνησα από εκεί την καριέρα μου και έχω βγει από τα σπλάχνα της ομάδας. Φεύγω πικραμένος από την ομάδα γιατί έγιναν πολλά κακά περιστατικά. Αξιζα να πάρω ευκαιρίες αλλά δεν τις πήρα. Τα τελευταία 5 χρόνια δεν μου έδωσαν τις ευκαιρίες και έγιναν πάρα πολλά. Ο ΟΦΗ πρέπει να βάζει στόχο κάθε χρόνο την Ευρώπη. Τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχε οργάνωση αλλά εγώ δεν είμαι αρμόδιος για να μιλήσω για αυτά τα θέματα”.

Στην αποχώρηση Δασκαλάκη από τον ΟΦΗ αναφέρθηκε χθες και ο κ. Βατσινάς δηλώνοντας ότι “ήταν επιθυμία του παίκτη να φύγει για να παίξει και την σεβαστήκαμε”.

Ο Δασκαλάκης γεννήθηκε στις 7/8/1982 και στον ΟΦΗ βρισκόταν από το 2001. Εκανε το ντεμπούτο του το 2003 ( Παναχαϊκή - ΟΦΗ 0-2) ενώ στο πρωτάθλημα που έληξε δεν είχε συμμετοχές λόγω της παρουσίας του Σηφάκη.



Καμία απάντηση



Δεν υπήρξε χθες επίσημη αντίδραση από τον Εργοτέλη στα όσα είπε ο κ. Βατσινάς. Πάντως στους κύκλους της “κιτρινόμαυρης” ομάδας οι δηλώσεις του προέδρου του ΟΦΗ για τον Εργοτέλη.

“Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να βοηθούν τις μικρότερες” σχολιάστηκαν δυσμενώς. Οσον αφορά στα μεταγραφικά πέραν του Δασκαλάκη δεν υπήρξε άλλη εξέλιξη. Ισως ο Εργοτέλης να μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης Μπελεβώνη αν δεν τα βρει με τον ΟΦΗ ενώ συνεχίζονται οι επαφές για την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός κεντρικού αμυντικού.