ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ - Στις 10 Ιουνίου οι εκλογές του “Φιλαθλητικού”
Το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 7μ.μ. στο γυμναστήριο του συλλόγου στη Ν. Αλικαρνασσό (δίπλα στο κλειστό) ο Φιλαθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος θα πραγματοποιήσει την τακτική Γενική Συνέλευσή του για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης θα γίνει ο διοικητικός-οικονομικός απολογισμός και τροποποίηση καταστατικού. “Υποψηφιότητες γίνονται δεκτές μέχρι τρία εικοσιτετράωρα πριν τη συνέλευση, δηλαδή μέχρι το βράδυ της 7 Ιουνίου με κατάθεση σχετικής αίτησης που διατίθεται στο γυμναστήριο. Η παρουσία των μελών του συλλόγου είναι απαραίτητη”, αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου.

ΚΑΡΑΤΕ
Μεγάλη επίδειξη μαχητικών τεχνών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου στο κλειστό του “Λίντο” στις 7.30 μ.μ. Τη διοργανώνει η Ελληνική Ένωση Shitoryu Shakokai Karate Do και ο Παγκρήτιος ΑΣ Μαχητικών Τεχνών.

ΤΕΝΙΣ
Ικανοποίηση επικρατεί στην Ενωση τένις από τις επιτυχίες των αθλητών - τριων στους Αγώνες Νησιών.
“Οι αθλητές μας κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για επιτυχίες παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η αποστολή μας στο Παλέρμο καθώς υπήρχε έλλειψη σωστής οργάνωσης από τους διοργανωτές, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στους αγώνες και έτσι η αποστολή μας αναγκαζόταν να παραμένει στα γήπεδα 10 με 12 ώρες ημερησίως. Αυτό που παρατηρήσαμε ήταν ότι κάθε χρόνο το αγωνιστικό επίπεδο των ομάδων ανεβαίνει με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση και από την άψογη συμπεριφορά των αθλητών μας παρά τις δύσκολες συνθήκες” δήλωσαν οι συνοδοί - προπονητές Ελένη Χαραλαμπάκη και Μανόλης Δολιανάκης.

ΒΟΛΕΪ
Για το πρωτάθλημα βόλεϊ των εργαζομένων είχαμε τα αποτελέσματα Καράτζης-ΣΥΔΠΕΚ 0-3 και Δημ. Αστυνομία-Ολυμπιακή Παιδεία 1-3. Τη Δευτέρα στο κλειστό Αλικαρνασσού θα γίνουν οι συναντήσεις Καράτζης-Ολυμπιακή Παιδεία 7 μ.μ. και Δημ. Αστυνομία-Καθηγητές 8.30 μ.μ.