Την κυριαρχία του σε παγκρήτιο επίπεδο, επιβεβαίωσε γι’ ακόμα μια φορά, το “ΚΑΣΤΡΟ”, οι αθλητές του οποίου πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στο τοπικό πρωτάθλημα ανδρών - εφήβων που έγινε σε Χανιά και Ηράκλειο.

Ο τοπικός σύλλογος συμμετείχε στους αγώνες με πλήρη σύνθεση, δίνοντας πολλές υποσχέσεις εν όψει των πανελληνίων διοργανώσεων.

Στον αγώνα αντοχής 90 χλμ. (Ηράκλειο - Πάνορμο - Αγ. Πελαγία) την παράσταση “έκλεψε” ο Φώτης Αντωναράκης που τερμάτισε πρώτος αν και φέτος είναι η πρώτη του χρονιά στην κατηγορία των ανδρών. Το “Κάστρο” πρώτευσε και στους εφήβους με το Γιάννη Μαραβελάκη ο οποίος μετακόμισε φέτος στα Τρίκαλα για να ενταχθεί στο κλιμάκιο της Εθνικής Εφήβων.

Σε ό,τι αφορά στον αγώνα του χρονομέτρου, το “Κάστρο” με ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι αδικήθηκε στους άνδρες προκειμένου αθλητής του Κύδωνα να πάρει την πρώτη θέση αφήνοντας δεύτερο τον Πασσαδάκη.

“Διατηρούμε πολλές αμφιβολίες για την πρώτη θέση που πήρε αθλητής του Κύδωνα, πιστεύοντας ότι “βοηθήθηκε” σε βάρος του Πασσαδάκη” αναφέρει χαρακτηριστικά το “Κάστρο”.

Αηιοσημείωτο είναι εξάλλου το “βάπτισμα του πυρός” που πήραν στους αγώνες οι νέοι έφοροι του “Κάστρο” στις κατηγορίες ανδρών - εφήβων Δημήτρης Παπουτσάκης και Μιχάλης Σαρρής οι οποίοι αποκόμισαν μεγάλη εμπειρία για τη συνέχεια του έργου τους.

Το “Κάστρο” εξάλλου επισημαίνει την καθοριστική συμβολή που είχαν στη διεξαγωγή του αγώνα αντοχής η Τροχαία Ηρακλείου και το ΕΚΑΒ που φρόντιζαν τα πάντα για την ασφάλεια των τοπικών διοργανώσεων ποδηλασίας. Αναλυτικά οι θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές του “Κάστρο”:

Αγώνας αντοχής

Άνδρες

1) Φώτης Αντωναράκης, 2) Νίκος Καλουδάκης, 3) Γιάννης Πασσαδάκης, 5) Νίκος Κουμπενάκης, 6) Αδαμάντιος Βαλέργας, 8) Άγγελος Αρμενατζόγλου, 10) Ανδρέας Γουρνιανάκης, 12) Αντώνης Αντωνιάδης, 13) Αντώνης Χατζάκης, 16) Παναγιώτης Νικολόπουλος. Εγκατέλειψε λόγω μηχανικής βλάβης ο Χρήστος Αντωναράκης.

Έφηβοι

1) Γιάννης Μαραβελάκης, 8) Βαγγέλης Καραγιαννάκης, 9) Νίκος Καρώνης.Χρονόμετρο

Άνδρες

2) Γιάννης Πασσαδάκης, 3) Νίκος Καλουδάκης, 4) Φώτης Αντωναράκης, 5) Άγγελος Αρμενατζόγλου, 7) Νίκος Κουμπενάκης, 8) Αδαμάντιος Βαλέργας, 12) Χρήστος Αντωναράκης, 13) Αντώνης Χατζάκης, 15) Αντώνης Αντωνιάδης, 16) Ανδρέας Γουρνιανάκης.

Έφηβοι

2) Γιάννης Μαραβελάκης, 5) Νίκος Καρώνης, 9) Βαγγέλης Καραγιαννάκης.