Ένα θετικό στοιχείο που παρουσίασε το “Ηράκλειο” στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, στην πρεμιέρα του β’ γύρου ήταν ότι ενώ έχανε με 17π. μείωσε τη διαφορά στους 4.

Τα λάθη του όμως στο τέλος και η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων έφεραν την ήττα με 74-70. Το αρνητικό στοιχείο που παρουσιάστηκε ξανά ήταν ότι μόνο στο τέλος πίεσε η ομάδα και γύρισε το παιχνίδι ενώ στο υπόλοιπο διάστημα το αντιμετώπισε πιο...χαλαρά.

“Πραγματικά δεν μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι. Έτσι τα Τρίκαλα πήραν μια διαφορά 17 πόντων και στο τέλος πιέσαμε για να μειώσουμε το σκορ.

Τα καταφέραμε φτάνοντας στους 4π. αλλά μέχρι εκεί. Πιστεύω ότι αργά μπήκαμε στο παιχνίδι”μας είπε χθες ο Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου. Οπως και με τον Ταύρο, συμπληρώνουμε εμείς και λέει:

“Ναι. Έτσι συμβαίνει τελευταία. Χαλαρά ξεκινάμε το παιχνίδι και στο τέλος πιέζουμε. Το γιατί συμβαίνει αυτό δεν το γνωρίζω. Μάλλον οφείλεται στα προβλήματα που έχουμε Αρβανίτης και Παπαδάκης μας λείπουν ενώ ο Στεφανάκης παίζει τραυματίας”. Ο Τσερκιτζόγλου όμως δεν χάνει την αισιοδοξία του. “Πιστεύω ότι η ομάδα θα στρώσει και στο τέλος θα μείνουμε στην κατηγορία”. Ο ίδιος φέτος υπηρετεί την στρατιωτική θητεία του αλλά με τις προσπάθειες που γίνονται από τον σύλλογο καταφέρνει και παρακολουθεί τις προπονήσεις.

“Βέβαια δεν είμαι αγωνιστικά όπως εγώ θα ήθελα αλλά σιγά-σιγά βρίσκω τον ρυθμό μου. Βλέπεται είμαι και 10 κιλά βαρύτερος απ’ότι πέρυσι”.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος υπογραμμίζει: “Κάθε ματς το βλέπουμε ξεχωριστά. Οι ομάδες είναι ισοδύναμες και έτσι εύκολα ή δύσκολα ματς δεν υπάρχουν. Το γεγονός ότι έχουμε 7 νίκες δεν σημαίνει τίποτα.

Χρειαζόμαστε κι άλλες για τον στόχο μας. Η πορεία μας πάντως είναι καλή και θα συνεχιστεί με νίκη επί της Λαμίας την Κυριακή”.