Δύο πρόσωπα παρουσίασε σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι ο Εργοτέλης. Οι “κιτρινόμαυροι” αν και προηγήθηκανα 2-0 του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο δεν κατάφεραν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στα φιλικά παραχωρώντας ισοπαλία με 2-2 στους γηπεδούχους.

Ένα αποτέλεσμα που σαφώς δεν έχει ιδιαίτερη ... βαρύτητα όμως οι φίλοι των “κιτρινόμαυρων” άρχισαν κάπως να ανησυχούν αφού σε πέντε φιλικά (Επισκοπή, Λάρισα, Πιερικός, Καστοριά, Αγροτικός Αστέρας), η ομάδα τους δεν βρήκε τον δρόμο για τη νίκη. Πάντως η τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη έμεινε ικανοποιημένη από την παρουσία της ομάδας κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, τα δύο γκολ που πέτυχε ο Κόβατς αλλά και την εμφάνιση κάποιων νεαρών ποδοσφαιριστών. Με το ξεκίνημα του φιλικού, ο Εργοτέλης μπήκε πολύ δυνατά και είχε δύο δυνατά σουτ του Κορδονούρη από καλό σημείο που δεν βρήκαν στόχο. Στο 15’ όμως ο Νατσέφσκι κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κόβατς ανοίγοντας το σκορ (0-1). Ο Ούγγρος παίκτης της Ηρακλειώτικης ομάδας σκόραρε και στο 35’ (από ασιστ του Σαββίδη) ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-2, όμως στο 65’ ο έμπειρος Κυζερίδης μείωσε σε 1-2 για τον Αγροτικό Αστέρα. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 64’ με πέναλτι ο Κυζερίδης, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Τσούκλης από τον Γκιάτα.

Αγρ. Αστερασ: Κισμίσογλου, Τζιώκας, Καλιάκης, Γ. Παπαδόπουλος, Τελιάδης, Μπεκιάρης, Λαδάκης, Τσούκλης, Κυζερίδης, Φ. Παπαδόπουλος, Νϊκιτς. Έπαιξαν και οι : Κοσμίδης, Δανδανάς, Σακελαρίδης, Κολόνης, Γεροθανάσης, Τρακαβίκας, Θεοφάνους.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πότζα (46’ Ξημεράκης, Γεωργόπουλος, Κορδονούρης, (70’ Τζανετής), Αργυράκης, Μίχος, Οικονομάκης, (46’ Γκιάτας, 70’ Ριζούλης), Χάγκεν, (46’ Ογκουνσότο), Κόβατς (70’ Σουτζής), Σαββίδης, (46’ Κοιλιάρας), Γωνιωτάκης (55’ Χαλκιαδάκης), Νατσέφσκι (62’ Κεφαλούκος).

Ο Εργοτέλης θα δώσει νέο φιλικό αύριο με τους Ερασιτέχνες της ΑΕΚ ενώ το Σάββατο η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” θα επιστρέψει στο Ηράκλειο.



Στασιμότητα

Στο μεταξύ απόλυτη στασιμότητα υπάρχει στα τρια “καυτά” θέματα που απασχολούν τον Εργοτέλη. Η απόφαση για τον Σιλά δεν ανακοινώθηκε, ο Ογκουνσότο εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ελατοχώρι και όχι στις ...Βρυξέλλες, ενώ στάσιμο παραμένει και το θέμα του αντικαταστάτη του.