Ραγδαίες εξελίξεις είχαμε το Σαββατοκύριακο στα μεταγραφικά θέματα του ΠΟΑ. Αρχικά θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συνεργασία των “πρασίνων” με τον Κώστα Δερμιτζάκη σταμάτησε πριν αρχίσει αφού ο παίκτης που στρατεύεται στις 9/8 δεν δέχθηκε την νέα πρόταση που του έγινε.
Στον ίδιο παρονομαστή βρίσκεται και ο Νίκος Ιερωνυμάκης που επίσης στρατεύεται και δέχτηκε νέα πρόταση, όμως ο έμπειρος αμυντικός δεν έχει απαντήσει ακόμη αφού με προσωπικές του ενέργειες προσπαθεί να πάρει μετάταξη για την Αεροπορία και να ισχύσει έτσι η πρώτη συμφωνία με τους Ατσαλενιώτες.
Η απώλεια πάντως του Δερμιτζάκη αναμένεται να καλυφθεί από τον Αποστολάκη στον οποίο έγινε χθες η πρόταση και σήμερα θα απαντήσει πιθανότατα θετικά.
Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι ο ΠΟΑ είχε κινηθεί και για την απόκτηση του Παπαδάκη όμως απέσυρε το ενδιαφέρον του αφού ο παίκτης δεν απάντησε έγκαιρα στην πρόταση που του έγινε.
Στο μεταξύ με ανοικτά τα θέματα των Ιερωνυμάκη - Αποστολάκη οι Ατσαλενιώτες εξακολουθούν να ψάχνουν για ένα τερματοφύλακα, ένα αριστερό μπακ και ένα κεντρικό φορ χωρίς πάντως να υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι.
Ξεκινάει την Τετάρτη η Ιωνία 2000
Μεθαύριο Τετάρτη ξεκινάει την προετοιμασία της στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, η Ιωνία 2000. Η νεοφώτιστη ομάδα στην Γ’ Εθνική στο μεταξύ ολοκλήρωσε το διήμερο άλλες τρεις μεταγραφές αφού απέκτησε τον Ν. Μαρκάκη που έπαιζε πέρυσι στον ΠΟΑ, το μεσοαμυντικό Αγγελάκη του Πλατανιά αλλά και τον Τσεσμελή από την Επισκοπή.
Να θυμίσουμε ότι έχουν αποκτηθεί και οι Σουργιάς, Φωτόπουλος, Μαχαιρούδης, Μπατσούλας και Έντο ενώ στην προετοιμασία θα δοκιμαστεί και ένας Πολωνός επιθετικός.

