Νέα επαφή με την Κέρκυρα πραγματοποίησε χθες το Δ.Σ. του ΠΟΑ για τη μεταγραφή του Βενιζέλου Ανυφαντάκη. Οι δύο πλευρές γνωστοποίησαν τις προτάσεις τους και θα υπάρξει νέα επικοινωνία έτσι ώστε να ολοκληρωθεί εκτός απροόπτου η συμφωνία.

Στο μεταξύ την Τρίτη στο συμβούλιο η παρουσία του Παύλου Δερμιτζάκη, θα δρομολογήσει εξελίξεις, όσον αφορά τις ανανεώσεις παικτών αλλά και τις μεταγραφές που ενδέχεται να γίνουν. Παράλληλα η επιτροπή αποτελούμενη από τους Καλέμπουμπα, Δημόπουλο, Σίφρη και Σαμιώτη συνεχίζει την προσπάθεια ανεύρεσης παραγόντων.

Ευχαριστήριο

Ο ΠΟΑ ευχαριστεί το βουλευτή Γιώργο Δεικτάκη με ανακοίνωση του στην οποία αναφέρονται τα εξής: “Με την ευκαιρία της υπογραφής από τον υφ. Αθλητισμού κο Ορφανό της απόφασης της κατασκευής και τοποθέτησης πλαστικού τάπητα στο γήπεδο του ΠΟΑ, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΟΑ θέλουν να εκφράσουν τα πιο ειλικρινή τους συναισθήματα και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο βουλευτή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας κο Γεώργιο Δεικτάκη για τις αστείρευτες προσπάθειες του να γίνει πραγματικότητα το σημαντικότατο αυτό έργο τόσο για την οικογένεια του ΠΟΑ όσο και για την ευρύτερη περιοχή.

Χωρίς την συμβολή του Γ. Δεικτάκη και τις “επί καθημερινής βάσης” επαφές του με τον υφ. Αθλητισμού και την ΓΓΑ δεν θα είχε επιτευχθεί αυτό το τόσο σημαντικό έργο”.