Στις 16 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο γραπτός διαγωνισμός των καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (κλάδων ΠΕ12, ΠΕ14, ΠΕ17 και ΠΕ18) για το διορισμό τους στο δημόσιο σχολείο και συγκεκριμένα στα ΤΕΕ.

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν το πρωί (8 έως 12 πμ) στην Α΄ θεματική ενότητα "Γνωστικό Αντικείμενο" του κλάδου τους και το απόγευμα (4 έως 8 μμ) στη Β΄ θεματική ενότητα "Διδακτική μεθοδολογία - Παιδαγωγικά θέματα".

Η προσέλευση των υποψηφίων πρέπει να γίνει το αργότερο μία ώρα πριν την έναρξη της κάθε εξέτασης.

Εξάλλου απεστάλησαν σε όλες τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τα Επαρχεία της χώρας οι πίνακες με τα εξεταστικά κέντρα, στα οποία θα διενεργηθεί ο διαγωνισμός. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα εξεταστικά κέντρα και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Α.Σ.Ε.Π. στο διαδίκτυο (www.asep.gr ) .

Οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις της 16ης Ιουλίου και έχουν δυσχέρεια πρόσβασης στα εξεταστικά κέντρα λόγω κινητικών προβλημάτων, μπορούν να προσέλθουν κατ’ επιλογήν τους είτε στο 5ο Ενιαίο Λύκειο Νέας Σμύρνης - Αγνώστων Μαρτύρων 1, Νέα Σμύρνη, είτε στο 2ο Ενιαίο Λύκειο Ελευθερίου Κορδελιού - Δαβάκη 18 & 25ης Μαρτίου 65,