Απίστευτη τραγωδία χθες το απόγευμα με θύματα δύο νέους ανθρώπους κάτοικους Ζωφόρων που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο στην περιοχή του Αλαγνιου.

Ο 40χρονος Γιώργος Σαμπάνης με καταγωγή από την Αθήνα και η σύντροφός του Ελένη Μπελιβάνη 40 ετών επίσης τραυματίστηκαν θανάσιμα χθες λίγα λεπτά μετά τις 7.30 το απόγευμα στο 10ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αλαγνίου.

Ο 40χρονος και η συνομήλικη σύντροφός του επέβαιναν στη μηχανή που οδηγούσε ο πρώτος και χθες το απόγευμα κινούνταν με κατεύθυνση το Αρκαλοχώρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχο, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούσθηκε με ένα μηχάνημα δημοσίων έργων.

Ο θάνατος και για τους δύο ήταν ακαριαίος και διαπιστώθηκε απλώς στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου, όπου μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός της μηχανής φορούσε προστατευτικό κράνος όχι όμως και η συνεπιβάτιδά του. Ο οδηγός του μηχανήματος δημοσίων έργων υπεβλήθη σε αλκοτέστ το οποίο έδειξε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί προανάκριση το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου.