Τα σκήπτρα του πρωταθλητή θα προσπαθήσει να κρατήσει για τρίτη συνεχή χρονιά στο Ηράκλειο το 7ο ΕΤΑΔ που θα αντιμετωπίσει σήμερα (11 π.μ.) το Λύκειο Κορωπίου στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος Λυκείων που θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο της Καρδίτσας.

Η εξαιρετική παράδοση λοιπόν συνεχίστηκε για το 7ο ΕΤΑΔ που απέκλεισε χθες το Αριστοτέλειο κερδίζοντας με 1-0 τον ημιτελικό που δεν ήταν ωστόσο εύκολη υπόθεση.

Το “χρυσό” γκολ πέτυχε ο Χαλκιαδάκης στο 50’ με τους παίκτες του Κώστα και του Γιάννη Πετράκη να έχουν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια και τις περισσότερες ευκαιρίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καρνέζης κράτησε ανέπαφη την εστία του και στο τέταρτο παιχνίδι της διοργάνωσης.

Η σύνθεση του 7ου ΕΤΑΔ:

Καρνέζης, Βαθιανάκης (58’ Σιδηρόπουλος), Δασκαλάκης, Κοσκολέτος, Σκαρμούτσος, Χαλκιαδάκης, Κώττης, Αποστολάκης (40’ Κατσούλης), Λεμπιδάκης (50’ Γκιάτας), Ταβλαδωράκης, Τσατσαρωνάκης.

Στο δεύτερο ημιτελικό το Κορωπί κέρδισε με 3-0 την Πάτρα.

“Καταφέραμε τον πρώτο μας στόχο που ήταν η εξασφάλιση των ειδικών μπόνους για την είσοδο των παιδιών στις σχολές. Έχουμε ξεπεράσει τα αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε και βλέπουμε με αισιοδοξία τον τελικό. Βέβαια το έργο μας θα είναι δύσκολο αφού το Κορωπί απαρτίζεται σχεδόν αποκλειστικά από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού αλλά θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο”, δήλωσε ο Κώστας Πετράκης, εν όψει του σημερινού τελικού.

Να θυμίσουμε ότι η πρωταθλήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα που θα γίνει στο Πεκίνο (τέλη Απριλίου).